Egy BMW-t vezető fiatal hölgy figyelmetlenül kanyarodott balra péntek délután, a káposztásmegyeri Külső Szilágyi út és Óceán-árok utca találkozásánál lévő átjárónál Rákospalota felé, nem állt meg a stop-táblánál, így a Fóti út felől érkező 14-es villamos a jobb oldalának ütközött.

Megpördült a BMW

A BMW a becsapódástól megpördült, és a szemből, a Töltés utca felől érkező elektromos Nissan Leaf elejének csapódott, amelyet egy fiatal férfi vezetett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Készülnek a rendőrségi fotók

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Felszakadt a feje

A BMW-s hölgyet a kiérkező mentők megvizsgálták, de komolyabb sérülése nem lett, ő a helyszínen maradt, a Nissan sofőrjének pedig felszakadt a feje tetején a bőr, őt ellátták, ám ő is a helyszínen maradt.

Dolgoznak a helyszínelők

Nem sérültek meg az utasok

Szerencsére a villamoson kevés utas tartózkodott, sem ők, sem a szerelvényt vezető hölgy nem sérült meg.

Kirobbantak a BMW légzsákjai

Pótlóbuszok

A balesethez a fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltók is kiérkeztek, de csak áramtalanítaniuk kellett a személyautókat. A 14-es villamos helyett mintegy két órán keresztül pótlóbuszok szállították az utasokat Rákospalota-Újpest vasútállomás és a káposztásmegyeri végállomás között. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összesimult a BMW a villamossal

Elintézte a BMW a szép új elektromos Nissant

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK