Gór Nagy Mária színésznőt pár nappal ezelőtt rabolták ki az egyik budapesti villamoson, a történtek pedig annyira megviselték, hogy a színésznő alig emlékszik valamire.

Egy hete történt

A durva támadás egy héttel ezelőtt történt, a színésznő testét a mai napig bőrvarratok és a testét borító kék-lila foltok emlékeztetik a szörnyűségre. Gór Nagy Máriát nem csak meglopták, de le is lökték a villamosról.

Már jobban van

A színésznő már szerencsére jobban van, az esetről a Story magazinnak azt mondta: „Arra még emlékszem, hogy fél nyolc körül hazafelé tartottam a villamoson, utána viszont képszakadás.”

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Nem emlékszik rá, hogy pontosan mi történt

“Nem tudom, mi történt addig, amíg a férjem, Buda szó szerint vérbe fagyva nem talált rám az otthonunkban, bár igazából erre sem emlékszem, csak az ő elmondásából rakjuk össze a képkockákat”

12 öltéssel varrták össze

A férje persze azonnal kórházba vitte a színésznőt, ahol 12 öltéssel varrták össze a fejsebét és infúziót is kapott, emellett számos vizsgálaton esett át. Kiderült, agyrázkódást szenvedett és eltört a csuklója is.

Eltűntek az iratai

„Az tény, hogy kizsebeltek. A táskámból eltűntek az irataim, köztük a védettségi igazolványom, valamint a bankkártyám, ami nálam volt. A hátamhoz volt fordítva a táska, a rendőrök szerint ez felhívás a zsebeseknek” – mondta a lapnak Gór Nagy Mária, aki a szörnyű baleset ellenére is képtelen leállni a munkával.

Kiszökött a kórházból

A színésznő ugyanis a Ripost információi szerint egy kicsit “kiszökött” a kórházból, útja pedig a budaörsi színházba vezette.

Hétvégén hazamehet

„Köszönöm szépen, most már jól vagyok, vagyis inkább úgy fogalmaznék: szépen javulok. Ha minden igaz, a hétvégén engednek majd ki a kórházból. A fejemen lévő sebet összevarrták, de aztán sajnos kiderült, hogy eltörött a csuklóm is, amit gipszbe tettek. Pénteken újabb röntgent csinálnak az orvosok, és azután döntik el, hogy hazamehetek-e. Én nagyon bízom benne, hogy a hétvégét már otthon tölthetem” – mondta a lapnak a színésznő, akinek a gipszet még öt héti kell hordania, ám ez nem állítja meg abban, hogy dolgozzon.

Egy darab miatt szökött ki

„Csütörtökön kicsit kiszöktem, kiengedtek a kórházból próbálni Budaörsre” – súgta meg nevetve Gór Nagy. „Rendezek egy darabot, aminek vasárnap lesz a premierje. Most egyáltalán nincs idő pihenni” – mondta a lapnak.

Kiemelt kép: Gór Nagy Mária – Forrás: Life TV