A pilisvörösvári járőröket próbálta átverni egy csomagtartóban utazó férfi, „Gyuláról” kiderítették, hogy Gábor és körözik.

Szokatlan rakomány

A 2022. március 17-én délutáni rendőri intézkedés nem egy jármű véletlenszerű kiválasztásával kezdődött. A járőrök azért állították meg a kocsit, mert a csomagtartóban szokatlan rakományt vettek észre a szélvédőn keresztül. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hamar kiszúrták a rendőrök:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Gyula nem létezett

Egy férfi kászálódott ki a félreállított járműből. A sofőr és másik két utasa adatainak ellenőrzésekor nem merült fel probléma, ám a csomagtartós férfi által okmányok hiányában bediktált adatokkal a nyilvántartásban nem találtak egyezést, „Gyula” nem létezett.

Előállították:

Nem Gyula, hanem Gábor

Személyazonosságának tisztázása a rendőrőrsön folytatódott, az előállított férfiről pedig nem sokkal később kiderítették, hogy nem Gyula, hanem Gábor, írja a police.hu.

Elfogatóparancs

A félrevezetési kísérlet szándékos volt, ugyanis neve mellett ott villogott a rendszerben egy elfogatóparancs. A Tatai Rendőrkapitányság bűncselekmény elkövetése miatt adott ki ellene körözést.

Feljelentést tettek

A pilisvörösvári járőrök átadták tatai kollégáiknak a 31 éves K. Gábort, majd szabálysértési feljelentést tettek ellene, mivel a valótlan adatok megadásával személyazonosságának igazolásával kapcsolatos kötelezettségét megszegte. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső képek: police.hu