Holtan találtak egy 29 éves külföldi diákot Budapesten, a Duna mellett. A fiú még augusztus 24-én tűnt el, azóta keresték.

Meghalt az a 29 éves fiú, akit napok óta kerestek Budapesten. A külföldi diákot a Boráros tér környékén látták utoljára, a telefonja utoljára a Lánchíd közelében volt bemérhető. Iratait és pénztárcáját nem vitte magával, mindent az otthonában hagyott – írja a Blikk.

Az aggódó családtagok szerint a fiú eltűnése előtt letört volt, sőt az utolsó telefonbeszélgetés alkalmával egy közeli hozzátartozójának öngyilkosságot is említett.

Magyarországon élő családtagjai kétségbeesetten keresték, a fiatal fiú, aki a SZIE Gödöllői Agrártudományi Egyetem tanulója volt, holtan került elő.

Az ügyben a lap megkereste a rendőrséget is, akik azt a tájékoztatást adták, hogy a fiatal férfit már nem keresik eltűntként.

A fiatal fiú unokatestvére nemrégiben tett közzé egy adománygyűjtő felhívást a Go Found Me oldalon, ahol ahhoz kér segítséget, hogy haza tudják szállíttatni elhunyt szerettük testét, ugyanis anyagi akadályokba ütköztek.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció