A folyón sodródó motorcsónakról egy vízbe ugró, zavart nőt mentettek ki a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei Budapesten. Kiderült, hogy a hajót elkötötte.

Bejelentés érkezett

A Római-partról érkezett bejelentés október 23-án délelőtt arról, hogy egy motorcsónak sodródik a vízen, rajta egy segítségért kiabáló nővel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan a helyszínre értek

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajója perceken belül a helyszínre ért, és nem mindennapi dolgokat tapasztalt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vízbe vetette magát a nő

Egy nő, miután meglátta a rendőröket, a vízbe vetette magát a motorcsónakról.

Sikerült a mentés

A hölgyet a vízirendészek mentették ki a folyóból, és a sodródó motorcsónakot is a kikötőbe vontatták.

Ittasnak tűnt a hölgy

A zavart, ittasnak tűnő fiatal nő összefüggéstelenül beszélt, a nevét sem árulta el. 

Sikerült azonosítani

A 26 éves váci lakost a rendőrök a nyilvántartás alapján azonosították. A mentőszolgálat munkatársai ellátásra kórházba vitték, ahol vér- és vizeletmintát is vettek tőle.

Budakalászról vitte el a hajót

Az eddigi információk szerint a nő egy budakalászi kikötőből kötötte el a benne hagyott indítókulccsal ott álló hajót, amit a tulajdonos még aznap visszakapott.

Eljárás indulhat

A rendőrség eljárást indított a nő ellen a történtek miatt a furcsa motorcsónakozás miatt – írta a Blikk.

Bódult állapotban

A mintavétel eredményének függvényében ittas vagy bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt is számon kérhetik majd az elkövetőt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív.