Megrázó képsorokat rögzített minap az egyik térfigyelő kamera Monoron, az Ady úti vasúti átjárónál. Egy idős hölgy a piros jelzés ellenére átkelt a síneken, miközben érkezett a vonat. Szerencsére a mozdonyvezető időben megkezdte a vonat lefékezését, így a figyelmetlen gyalogos éppen csak átért. Az esetről videó is készült, ezt a cikkünk alján lehet megnézni.

Felelőtlen öregasszony

Egy döbbenetesen felelőtlen öregasszonyról készült videót tettek közzé Monor hivatalos YouTube-csatornáján. A térfigyelő kamera által rögzített felvételen egy síneken botorkáló idős asszony látható, akit hajszál híján elütött az érkező vonat. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Nem érdekelte a piros jelzés

A bottal közlekedő asszony figyelmen kívül hagyta a piros lámpát és a túloldalról érkező figyelmeztetést is. Elnéz jobbra, aztán némileg megszaporázza a lépteit, de így is csak centikre kerüli el a vonat. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A fékbe taposott a masiniszta

Az emeletes motorvonat Cegléd felől tartott Budapestre. A mozdonyvezetőnek már messziről feltűnt, hogy valaki a sínek felé sétál. Ekkor több mint 90-nel ment, de azonnal vészfékezésbe kezdett, ha nem tesz így, jó eséllyel tragédia történik.

Keresi a rendőrség

Az asszonyt most a rendőrség próbálja felkutatni, vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult eljárás ellene. Ha megtalálják, valószínűleg pénzbüntetésre számíthat. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

itt a videó az öregasszony mutatványáról

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból