Intenzív osztályra került Liptai Claudia férje. A színésznő pár hete jelentette be, hogy elkapta a  koronavírust. Néhány nap után meggyógyult. Férje azonban nem volt ilyen szerencsés, Pataki Ádám súlyos állapotba került.

Karantén végén lett beteg

Liptai Claudia után férje is elkapta a koronavírust. „Egy darabig úgy tűnt Ádám nem kapta el aztán a karanténunk végén tesztet csináltatott, ami pozitív lett. Már az elején látszott, hogy ugyanaz a vírus rá teljesen más hatással van” – írja a színésznő a Facebook oldalán.

Már majdnem meggyógyult

A színésznő azt írja, hogy Ádám „nagyon köhögött, a többi tünet mellett. Várta türelmesen ahogy a protokollban meg van írva, hogy majd enyhülnek a tünetek. Nagyjából a köhögést kivéve minden eltűnt az ötödik napon. A köhögés nem csillapodott én pedig egyre inkább éreztem itt valami nincs rendjén. Már majdnem letelt az ő karanténja amikor rosszabbra fordult az állapota”.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Hirtelen magas láza lett

Miután az érdi cukrásznak nagyon magas lett a láza, Claudia felhívta az orvost, aki azonnal ráparancsolta, hogy hívja a mentőket.

Szirénázó mentő vitte a kórházba

„Soha nem felejtem el a pillanatot amikor én elindultam egyedül a kisfiamért az óvodába a férjemet pedig egy szirénázó mentő vitte el ugyanazon az úton” – emlékszik vissza a szörnyű délutánra a színésznő.

Intenzív osztály

„Néhány óra múlva hívott Ádám, aki eddigre már beszélni is alig tudott,  hogy nagy kiterjedésű tüdőgyulladása van és átviszik majd az intenzív részlegre” – írja Claudia Facebook oldalán.

A színésznő azt írja, arra a pár pokoli napra, amit a férje az intenzíven töltött teljesen „kihúzták alóla a szőnyeget”. Esténként egyedül ült a kanapén és sírt.

Otthon lábadozik

Pataki Ádám csütörtökön hagyta el a kórházat.  Liptai Claudia azt írja: „Az orvosok akik végigkísérték az egész betegségünket és a Korányi kórház ápolói, orvosai akik fáradhatatlanul azon küzdöttek, hogy a leggyorsabban otthon lehessen. Örök hálával tartozunk nekik”.

Claudiáról véletlenül derült ki, hogy fertőzött

Amint azt a BudaPestkörnyeke.hu is megírta, Liptai Claudia egy televíziós munkája miatt ment el Covid tesztre. A legnagyobb meglepetésére pozitív lett az eredmény. Az első napokban örült, hogy szinte semmilyen tünetet nem észlel magán.

Elviselhetetlen fejfájás gyötörte

„Estére nagyon elkezdett fájni a fejem, mintha egy ólomsapkát húztak volna rám, és a látásom is rosszabbodott. A végtagjaim fájtak. Nagyon fáradt vagyok, 15 perc után le kell ülnöm, le kell feküdnöm, és kell pár nap, mire ez átmegy rajtam.” – írta a pár nappal a diagnózisa után a színésznő.

Kiemelt kép: Liptai Claudia és Pataky Adám – Forrás: Facebook