Évek óta szóba sem áll édesanyjával Rácz Jenő. Az Angliában élő asszony azt állítja, sosem látta még unokáját, menyét sem ismeri, mert a fia az esküvőjére sem hívta meg őt.

16 éves korában szült

Anita az általános iskola után ment feleségül Jenő édesapjához. Mindössze 16 éves volt, amikor megszületett a fia. Most azt mondja, rossz döntést hozott, férje mellett egy szenvedés volt az élete. De nemcsak ő, gyermekei is szenvedtek. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pánikbeteg lett

Jenő születése után újra terhes lett, ám babája halva született. Anitát annyira megviselte gyermeke halála, hogy pánikbeteg lett. Ezután született meg második lánya, Jenni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megromlott a házassága

Anitának ezután romlott meg a viszonya a férjével. A házaspárnak kezdetben a józsefvárosi piacon voltak asztalaik, ott árultak ruhákat, később jobbra fordult a sorsuk, saját divatházuk lett. Bár jól éltek, Anita állítja, a családfő folyton kevesellte a pénzt.

A gyermekeinek élt

„A gyerekei sosem érdekelték igazán, velem akart kettesben utazgatni, én viszont nem akartam a kicsik nélkül. Értük éltem, de egyedül kellett megteremtenem mindent Jenőnek és Jennifernek. A kilencedik kerületben éltünk, de én Pasarétre járattam őket iskolába. Azért dolgoztam, hogy mindenük meglegyen. Jenőn már akkor látszott, hogy okos, szorgalmas gyerek” – mesélte Anita a Blikknek.

Angliába ment

Anita állítja, mindent megtett, hogy gyermekei jó életet biztosítson. Jenőt különórákra járatta, amikor pedig szórakozni volt kedve, akkor a bulik után érte ment, hogy biztonságban hazaérjen. Az asszonynak az ismerősei segítettek kijutnia Angliába, ahol szakácsként dolgozott.

Kozmetikai szalont nyitott

Az asszony 2003-ban, tizenöt év után elvált a férjétől. Új életet kezdett, miután pedig a gyermekei kirepültek, külföldön próbált szerencsét, s ma már sikeres kozmetikai szalont vezet. Sokáig szoros és bizalmi kapcsolatban maradtak fiával.

Jenő és az édesapja

„Egészen hat évvel ezelőttig jó kapcsolatunk volt. Akkor szakadt meg minden közöttünk, amikor A Konyhafőnök első évadában megláttam, hogy Jenő behívta az apját, akivel együtt, a legnagyobb egyetértésben szerepeltek. Azzal az emberrel, aki megkeserítette az életünket” – mondta Anita.  

Egy komment miatt borult a bili

Az asszony ekkora az RTL oldalára írt egy bejegyzést, amelyben kitálalt volt férjéről. „A fiam felhívott, majd lehordott mindennek. Onnantól kezdve nem beszélünk és nem is találkoztunk”. Jenő ezután vette el feleségét, Dórit, de sem az édesanyját, sem a húgát nem hívta meg az esküvőjére. Anita azt mondja, nagyon szeretné megismerni unokáját, akit nagyon tudna szeretni.

A hírnév az oka?

™Követem a fiamat is, és minden tette ellenére nagyon büszke vagyok arra, ahová jutott. Ugyanakkor nagyon fáj, hogy a hírnév miatt hátat fordított nekem. Van egy hatéves, autista kisfiam, akivel tulajdonképpen nincs kapcsolata. Én értem, hogy ő egy makulátlan sztár akar lenni, de közben nem kéne eldobnia azokat az embereket, akiknek a sikereit köszönheti. Nem hiszem, hogy valaha is rendeződik a viszonyunk, de az unokámat szívesen megismerném” – sírta el magát Rácz Jenő édesanyja.

Rácz Jenő pályafutása

A lap megkereste az RTL sztárját, hogy változhat-e kettejük viszonya a jövőben, ám nem kívánt nyilatkozni. Rácz Jenő Michelin – csillagos séf, üzletember. Sokáig külföldön dolgozott, szalmáját a világ legjobb séfjeitől tanulta. 2018-tól az RTL főzőshowjának, A Konyhafőnöknek a zsűritagja. 2020-ban párjával, Gyuricza Dórával szerepelt a csatorna Nyerő Pároscímű műsorában, amit meg is nyertek. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rácz Jenő – Forrás: RTL