Esztergályos Cecília nem lassít: fáradhatatlanul süt-főz a konyhában és készül a karácsonyi ünnepekre. A népszerű színésznő januárban tölti be 80. életévét, és még a születésnapján is színpadra lép.

Fáradhatatlan a konyhában

A Família Kft. egykori színésznője a következő napokban fáradhatatlanul süt-főz: a borleves, a rántott hal és a majonézes tojás mind az ő keze munkáját dicséri majd az ünnepi asztalon, de nem feledkezik meg a bejgliről, a sült kacsáról és a töltött káposztáról sem. A legfontosabb mégis a családja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szeretetről szól az ünnep

„Minden nap karácsony kéne legyen, nem az ajándékokról szól ez, hanem a szeretetről. Még az ünnepek előtt összejövök a szeretteimmel, majd szenteste már csak szűk családi körben ünneplünk. A színházban is lesz morzsaparti” – árulta el a színésznő, akit rengeteg darabban láthatunk a közeljövőben.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Szilveszterkor is színpadon

„Szilveszterkor is játszom, a Sári bírót, és egészen március 1-ig végig, egész nap bent leszek a színházban, próbálok és játszom. Ez a terv!” – tette hozzá.

Januárban lesz 80 éves

A népszerű színésznő januárban tölti be a 80-at, de saját bevallása szerint ezt egyáltalán nem érzi – írta meg a Blikk.

Óvatosnak kell lennie

„Óvatos kell legyek, és habár nem esik jól, hogy a gondtalan boldogság helyett ma már megfontolt kell legyek, megoldom. Úgy csinálok a színpadon, mintha táncolnék, de már nem táncolok” – mondta a művésznő.

Megmutatja a festményeit

Esztergályos Cecília azt is elárulta, hogy festményeiből kiállítást tartanak a születésnapján, és akár vele is ünnepelhetünk a kerek évfordulón, hiszen a születésnapján is színpadra lép.

Hatszor házasodott

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő hatszor házasodott, 1985 óta él házasságban hatodik férjével, Fonyódi Péterrel, aki a pszichológia és a kommunikáció doktora. Solymáron lakik, szabadidejében festészettel és kerámiával foglalkozik.

Élete legjobb nyolc és fél éve volt

„Életem legjobb nyolc és fél éve volt a Familia Kft.-s időszak, büszke vagyok arra, hogy részese lehettem a rendhagyó, izgalmas vállalkozásnak, csak jó emlékek maradtak meg bennem – emlékezett vissza egy korábbi interjúban az 1991-ben indult ikonikus sorozat egyik főszereplőjeként Esztergályos Cecília.

„Aranyéletem volt”

 „A karakteremet mintha rám öntötték volna, élveztem, amit csinálok, jó hangulatban folytak a forgatások, és teljesen elkápráztatott, hogy mennyire elkényeztettek bennünket. Reggelente sofőr jött értem, egy teljes stáb állt a rendelkezésre, fodrász, sminkes és hasonlók. Aranyéletem volt, és a fizetésünk is magasabb volt, mint egy átlagos művészé, a színházi kollégák gázsijának háromszorosát kaptuk – elevenítette fel emlékeit „Szép anyuka”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Esztergályos Cecília. Fotó: archív