A Mol bruttó 2-2 forinttal emelte a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken. Legutóbb augusztus 29-én emelkedtek az árak, így a héten már 5 forinttal lett drágább a tankolás.

A változással a gázolaj literenkénti átlagára 410 forintra, a benziné 403 forintra nőtt. Az autósok 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között.

A holtankoljak.hu adatai alapján az agglomeráció legolcsóbb kútja továbbra is a gödi EcoSmart, ahol 383 Ft a benzin és 388 Ft a dízel. A benzint tekintve Budapest környékének második legolcsóbb kútja a nagytarcsai Aviva, ahol 385.9 Ft egy liter benzin, a legolcsóbb benzinkutak dobogójának harmadik helyére pedig a budaörsi és a törökbálinti Auchan kút állhat fel 386 forintos árral.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A dízel tekintetében szinte ugyan ez a rangsor: gödi EcoSmart, nagytarcsai Aviva, budaörsi, törökbálinti Auchan. 388, 389,9 és 390 forintos árakkal.

Az M7-esen Tárnoknál a MOL és az M5-ösön Inárcsnál az OMV továbbra is a legdrágább 451,9 és 450 forintos benzináraikkal.

Kiemelt kép: gödi EcoSmart kút / holtankoljak.hu