Egy újabb idiótáról készült fedélzeti kamerás felvétel az egyik HÉV-átjáróban. Döbbenetes, hogy egyesek milyen arcátlanul szabálytalankodnak. A videót a cikkünk alján lehet elindítani.

A videón az látszik, hogy a HÉV-átjáróban szabályosan várakoznak az autók. Pirosra vált a jelzőlámpa, aztán egyszer csak jobbról egy kis fehér marutis felugrat a járdára és mindenkit megelőzve átrobog az átjárón.

Ahogy áthajtott a síneken már csukódnak is le a sorompók. Nem jutott messzire a marutis, hiszen a másik oldalon torlódó autók mögé tudott csak beállni.

Láthatóan egy idiótát rögzített az autóba szerelt fedélzeti kamera, hiszen ha egy picit is gondolkodott volna a marutis, nem indul el a piroson keresztül, vagy ha mégis, látnia kellett volna, hogy pár méterre juthat előrébb úgy, hogy kockára teszi mások és saját maga életét.

Az ilyen felvételek alapján a rendőrség már vizsgálatot folytathat. Ha előkerítik a marutist, sok tízezer forintja és a jogsija bánhatja ezt a manővert – persze azon sem lepődnénk meg, ha egy újabb jogsi nélkül autózót videóztak volna le.

Kiemelt kép: részlet a videóból