A Zámbó testvérek továbbra sem nyugszanak bele, hogy szerintük negatívan mutatta be őket az RTL-n futó A Király című sorozat. Marietta vélemény szerint a napokban véget ért film valótlanságokat tartalmaz. Az RTL szerint az örökösök mindenről tudtak, sőt pénzt is kaptak a csatornától.

A testvéreknek nincs közük hozzá

Jimmy testvére, Marietta elmondása szerint, a sorozatban sem édesanyja, sem Jimmy karakterkét nem ábrázolták hűen. Édesanyja például sosem dohányzott és nem is ette cuppogtatva a csirkelábat.  Marietta azt mondja, a Zámbó-testvérek nem tudtak a sorozat készítéséről és nem is adták beleegyezésüket hozzá. Semmi közük nem volt az RTL által legyártott szériához. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szégyelljék magukat  

„Szégyelljék el magukat azok, akik az édesanyámat és a testvéremet ilyen mocskos módon ábrázolták. A jó Isten mindenkinek elhozza a sorsát, a karma utol fogja érni ezeket az embereket. Ezt nem fogják megúszni! Erről a filmről mi testvérek nem tudtunk, ehhez nekünk semmi közünk nem volt!” – mondta a Borsnak Marietta.  

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A házában forgattak

A napokban az özvegy sem hagyta szó nélkül a Nagy Ervin és Schell Judit főszereplésével bemutatott sorozatot. Edit asszony, aki a stáb rendelkezésére bocsájtotta a saját házát, a közösségi oldalon írt egy bejegyzést. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több ügyvédet is megkerestek

„Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal, hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is fel vagyok háborodva” – írta Edit asszony.

Nem ad többé engedélyt

„Én az első 2 részt néztem meg, nem voltam hajlandó tovább nézni, mert hetekig nyugtatóval éltem. Sajnálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire, amíg élek” – bukott ki Edit asszony a csatornára.

Megszólalt az RTL

Szerdán az RTL is reagált Zámbóék felháborodására. Azt írták, hogy „az örökösök a forgatókönyvet megismerték és elfogadták. Díjazást kaptak. A szerződés további rendelkezései, így többek között a díjazás mértéke üzleti titok részét képezi”.

10 részes sorozat

Az RTL Zámbó Jimmy életéről készített egy tízrészes sorozatot. Az életrajzi ihletésű széria az énekes legenda felemelkedését mutatja be, amely bővelkedett konfliktusokban. Míg a történet legkevésbé sem fest idealizált képet a sztárról, visszarepít az időben és szól arról is, hogy a rendszerváltás milyen hatással volt a magyar zenésztársadalomra.

Népszerű színészek

Zámbó Jimmy különböző életszakaszait két kiváló színész alakítja: Nagy Ervin a már befutott, népszerű, míg Olasz Renátó az énekes fiatalkori, útkereső énjét formálja meg. Ahogy feleségét Zámbó Editet is két nagyszerű színésznő Schell Judit és Staub Viktória alakítja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: