Négy hónappal a szakítás után papíron még mindig házas Krausz Gábor és Tóth Gabi. Az énekesnő újra szerelmes lett, állítólag nagyon boldogok a Fricska együttes táncosával. Most közösségi oldalán foglalta össze az évet, Gabi szerint a világ ellene van.

Összefoglalta az évet Tóth Gabi

” Így az évnek a vége felé sok minden kavarog bennem.. életem egyik legnehezebb és egyben legszebb éve is volt az idei. Ami igazán megerősödött bennem: a bátorság és a magamba vetett hitem” – kezdi év végi összefoglalóját Tóth Gabi. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A világ ellene van

„Amikor mersz tenni, lépni, lenni, élni,  szeretni, fájni, sírni, üvöltve nevetni a világba… amikor megéled akkor is, ha a világ ellened van…amikor megcsap a halál szele, akkor azzal az érzéssel együtt születsz újjá… bizonytalanságból a biztonság, félelemből a szabadság vár ránk… ezt már biztosan tudom. Megannyi munka vár még rám is… tudom… a kidolgozatlan traumákkal szembe kell néznem, de egy ilyen év után nem riadok meg a legnagyobb elgyengüléseimtől sem. Jöjjön bármi is. Csupán élni és szeretve lenni feltételek nélkül” – rta közösségi oldalán az énekesnő.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Vége a házasságnak

Krausz Gábor augusztusban jelentette be, hogy tönkre ment a házassága Tóth Gabival. Az énekesnő másnap már az új szerelmével parádézott az egyik fideszes országgyűlési képviselő rendezvényén. Azóta is tagadja, hogy a házassága a Fricska táncosa miatt ment tönkre.

A szakítás után kezdtek el ismerkedni

„Nem folytattam viszonyt Mátéval a házasságom alatt, a szakítás után kezdtünk el ismerkedni. Nagyon friss volt, még mi sem tudtuk, hogy merre alakul, de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk és hogy én milyen csalfa feleség vagyok. Gábor kiírása utalt erre, ami megindította a sz@rcunamit a nyakunkba” – írta nemrég közösségi oldalán az énekesnő.

Szerelmes csók

Az énekesnő nemrég, a TV2 showműsorában egy parádés, szerelmes táncot lejtett új szerelmével. A produkció végén pedig megcsókolták egymást az ifjú szerelmesek.

A válópert még el sem indították

Hiába találta meg a boldogságot Tóth Gabi egy új férfi, Papp Máté Bence táncos oldalán, majd kezdett új életet Krausz Gábor is,  a válópert azonban még nem indították el. Erre utalhat az is, hogy az interneten elérhető nyilvános céges adatbázisban Tóth Gabi az egyéni vállalkozásában még a házas nevével szerepel.

Médiahadjárat

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításáról sokan és sokszor elmondták a véleményüket. Osváth Zsolt, az ismert youtuber szerint, amióta Tóth Gabit ismeri, az énekesnőnek több pasija volt, mint lemeze. Szerinte ezen talán már mindenki túl tudott jutni „soha nem vetettem meg én sem a mókát, hogy úgy mondjam… Nem akarok álszent lenni, soha nem állítottam, hogy én lennék a szentlélek, és hogy én házasságig szűz maradok – mondjuk ezt a Gabi sem állította, nehéz is lett volna ugye…”  

„Ez élteti Gabit”

Osváth Zsolt szerint Tóth Gabit ez élteti. „Ő komolyan vette az az ócska marketingdumát, hogy a negatív reklám is reklám, és úgy volt vele, hogy hát két hete nem róla szóltak a hírek. Egyébként Tóth Gabinak a TikTokján lehet ezzel kapcsolatban videókat találni, ahogyan teljes csodálkozását, megdöbbenését és nemtetszését fejezi ki, amikor róla a bulvár ír”

Magánügy a válás?

A youtuber szerint az énekesnő nagy csinnadrattával mondta ki a boldogító igent Krausz Gábornak, képet is mutatott, ahogyan Tóth Gabiék a címlapon mosolyognak úgy, hogy az énekesnő várandósan hasát fogja. Majd arról beszélt, hogy Tóth Gabi a család.hu-n dörgölte az emberek orra alá boldogságát. Majd jött a bejelentés a házasság végéről azzal a kéréssel, hogy hagyja békén a sajtó, mert ez magánügy. De azért új szerelmével együtt fotózkodott egy fideszes politikussal egy dinnyefesztiválon.

Üzent is az énekesnőnek

„Szóval Gabi, lehet, hogy te ezzel a vérlázító produkcióddal a szerelmet akartad megünnepeltetni, szerintem egyébként inkább magadat, de annak az ellenkezőjét tetted: bagatellizáltad. Az egyik szerelem nem teszi semmissé a másikat, erre próbálok én neked utalni, pedig te most pontosan úgy adtad elő. Ellenben az egyik megcsúfolása beárnyékolja, hovatovább kizárja az új éltetését”. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy dalt is írt a szakításáról

Kiemelt kép: Tóth Gabi és szerelme – Forrás: TV2