A fürdőszoba az a része a lakásunknak, amit nap mint nap többször is igénybe veszünk. Bár alapterületét tekintve kisebb, mint otthonunk többi helyisége, de jelentősége és hasznossága annál sokkal nagyobb.

Reggel innen indulunk útnak a munkahelyre, itt készítjük fel magunkat a napi teendők elvégzésére, valamint itt igazítjuk el külsőnket, és tökéletesítjük megjelenésünket. Aztán este ugyanitt zárjuk a napot a relaxáló fürdő vagy a frissítő zuhany után.

Emiatt kiemelten fontos, hogy fürdőszobánk kifejezetten kényelmes közeget nyújtson az életünkben, illetve legyen kéznél minden, a mabadi.hu kínálatában fontos fürdőszobai kiegészítőket találsz ennek érdekében. 

Melyek azok az eszközök, amelyek nélkülözhetetlenek egy komfortos fürdőszobában?

Fürdés vagy zuhanyozás után nedvesen lépünk ki a kádból, a zuhanykabinból, de nem kell, hogy a hideg kőre érkezzen lábunk, hiszen egy kádkilépővel komfortosabbá tehetjük a szárítkozást. Lényeges, hogy olyan anyagot válasszunk, ami színben és stílusban is passzol a helyiség arculatához, illetve biztonságunk érdekében csúszásgátlóval legyen ellátva a hátoldala. 

A törölközők vizesen büdösek, dohosak, egy idő után penészesek lesznek, ezért fontos, hogy minden alkalommal gondoskodjunk a száradásukról. Ha nincs a fürdőben a szárításhoz alkalmas radiátor, szükségünk lesz tartóra vagy akasztóra, amelyen kiterítve, vagy fellógatva egyszerűen megszáradnak a textilek.

Mindenképp előnyös, ha van a fürdőszobában legalább egy kisebb polc, amire a piperecuccokat tudjuk elhelyezni. Fogmosás közben, férfiaknál borotválkozáshoz vagy hölgyeknél sminkelés közben nagyon praktikus tud lenni egy ilyen kis szuper kiegészítő. 

A mosás kellékei

A fürdőszoba sok esetben nemcsak a mi tisztálkodásunkat szolgálja, hanem az öltözetünkét is. Akinek nincsen külön mosókonyhája, többnyire ebben a helyiségben végzi el ezt a házimunkát, és itt helyezi el a mosógépet. 

A szennyeskosárban összegyűjthetjük a mosnivalókat, így nem a lakás különböző pontjairól kell begyűjtenünk ezeket, mikor aktuális lesz a mosás. Ez egy nagyon praktikus edény, amiben elkülönítve várhatják a ruhák a tisztításukat. 

Mi kell a szárításhoz és a vasaláshoz?

Mosás után valahova ki kell teregetnünk a ruhákat, ezért ha nincs szárítógépünk, akkor szükségünk van jó minőségű ruhaszárítóra. Ennek kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy hova tudjuk elhelyezni: léteznek magasabb és szűkebb vagy szélesebb változatok, de beszerezhetünk radiátorra vagy erkélyre akaszthatót is. 

Ha a ruhák megszáradtak, indulhatnak a vasalnivalók népes táborába. Ehhez nincs is alkalmasabb eszköz, mint egy műanyag kosár, amiben tárolhatjuk őket addig, míg kedvet nem kapunk a vasaláshoz. 

A vasalás legjobb segédeszköze a vasalódeszka, ami természetesen a vasaló után következik a sorban. Az állítható magassága lehetőséget ad arra, hogy kényelmesen végezhessük ezt a nagyon “népszerű” otthoni feladatot. 

Ha kényelmes és praktikus fürdőszobát szeretnél, érdemes körülnézni a mabadi.hu kínálatában!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.