Szinte ugyanúgy történt ez a baleset, ahogy a pénteki, ezúttal is az autós volt a vétkes. Cikkünk végén megnézheted a baleset helyszínén készült felvételeket.

Figyelmetlen volt az Opelt vezető nő

Ismét menetrend szerint közlekedő csuklós busz és autó ütközött a Thököly út és Szabó József utca kereszteződésében, ráadásul ugyanúgy, ahogy pénteken… Ezúttal egy kék színű Opel Astra igyekezett a Thököly úton a városközpont felé, majd szintén balra akart kanyarodni a Szabó József utcára, de az autót vezető nő sem nézett a visszapillantó tükörbe a manőver előtt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A buszsofőr nem tudta elkerülni a balesetet

Bár a másik fél szintén egy Mercedes típusú busz volt, 8E helyett ebben az esetben a 133E érkezett a belső sávban, amely az Opel bal első ajtajába rohant. A busz átsodródott a szembejövő oldalra, az Opel pedig jóval odébb, a Cházár András utcai buszmegálló közelében tudott megállni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az autó sofőrje súlyosan megsérült

Az autót egy fiatal nő vezette, a vállán sérült meg, illetve a bal oldali ablak szilánkjai a kezét és a nyakát megvágták, őt kórházba szállították a mentők. Szintén nő utasa a jobb első ülésen sértetlenül megúszta a karambolt.

Egy gyermeket kórházba vittek a buszon utazók közül

A busz fedélzetén tartózkodó utasok közül egy babakocsiban ülő gyereket vittek kórházba, miután az erős fékezés hatására a babakocsi elgurult, egy ülés hátuljának ütközött, a gyerkőc lába pedig odaszorult. A tűzoltókat ehhez a balesethez nem riasztották, az Opel sofőrje nem szorult be a roncsba. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A balesetben érintett csuklós busz jobb eleje sérült

A busz súlyosan megrongálódott

Az autó sem úszta meg

A baleset helyszínén készült fotó

Súlyos károk keletkeztek a kocsiban

A kocsi baloldali ablaka betörött, a szélvédője megrepedt

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült fotó – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu/GK