Eltűnt egy 27 éves férfi Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A férfi biciklivel távozott otthonról, több gyógyszert is bevett. Egy négy-és egy kétéves gyermek várja haza édesapját.  

Eltűnt Balázs Richárd

Balázs Richárdról december 25-e óta nem tud semmit a családja. A jászszentandrási férfi december a kora délutáni órákban kerékpárral távozott otthonából ismeretlen helyre távozott – írja a .police.hu

Begyógyszerezte magát

A férfi felesége, Nikoletta szerint Richárd begyógyszerezte magát, és egy üveg whiskyt is magához vett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Öngyilkossággal fenyegetőzött

„Fél éve külön vagyunk, neki már volt egy másik barátnője, akivel most összeveszett. Begyógyszerezte magát, nyugtatókat és vérnyomáscsökkentőket vett be, magához vett egy whiskyt és egy kést, és azt mondta, hogy a jászszentandrási erdőben holtan megtaláljuk”- mondta felesége a Borsnak.

A kutyák elvesztették a nyomokat

„A biciklijét szombaton egy pálinkafőzde közelében az erdőnél megtaláltuk. Onnan gyalog mehetett tovább. A kutyák érezték, hogy merre ment, de egy tanyánál a disznók miatt elvesztették a nyomát.” – mesélte a felesége.

Személyleírása

Balázs Richárd körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú. Haja színe barna, rövid, egyenes szálú. Bajuszt visel. Jobb szemöldökében piercing, jobb alkarján és a bal lábán fekete nonfiguratív tetoválás, a mellkasán egy fekete szív alakú tetoválás látható. A jobb kézfején van egy heg.
Eltűnésekor piros inget, sötétkék farmernadrágot, fekete kötött pulóvert, fekete sportcipőt, sötétkék téli kabátot, fekete-fehér kockás sálat viselt. A kerékpárja férfi vázas, kék színű, vékonyított kerekű – áll a rendőrség felhívásában.

Két gyermeke várja haza

A férfit két gyermeke várja haza, a nagyobbik négyéves, a kisebbnek az ünnepek alatt volt a második születésnapja – írja a kekvillogo.hu.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Balázs Richárd – Forrás: police.hu