Egy 33 éves férfi vesztette életét, amikor három fa dőlt rá munka közben. Most két gyermek és párja Katalin siratja, aki szeretné, ha fény derülne az igazságra: hogy történt pontosan a tragikus baleset.

Munkavégzés közben halt meg  

Néhány nappal ezelőtt, úgy, mint azelőtt is bármikor, Zoltán dolgozni indult a Duna-Dráva Nemzeti Park területére. Zoltánt és munkatársait azért bérelték fel, hogy kivágjanak pár fát, azonban Zoltán a munkavégzésük közben tragikus hirtelenséggel életét vesztette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Három fa dőlt rá

Élettársa, Katalin elmesélte, hogy a 33 éves férfire három fa dőlt rá, amik miatt még a helyszínen életét vesztette, hátrahagyva két gyermeket. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nehéz helyzetben

„Se védőfelszerelés nem volt rajta, se bejelentve nem volt, ha jól tudom” – mesélte megtörten Katalin, aki abban bízik, hogy segítséget kaphat az ügyben, mert nem szeretné elfogadni azt, ami a párjával történt.

 Két gyermeket nevelt

Zoltán csupán 33 éves volt, amikor életét vesztette és két lány gyermeket nevelt. Katalin elmondása szerint, amikor kiderült, hogy közös gyermeket várnak, Zoltán teljesen megváltozott és mindent megtett azért, hogy ő legyen a legjobb apa a világon.

Lerakta az alkoholt

„Lerakta az alkoholt a kislányért” – mesélte Katalin a Borsnak. Az asszony teljesen összeomlott, miután fény derült a tragédiára.

Zoltán volt a családfenntartó

Ugyan csak az egyik általuk nevelt lánygyermek volt közös, Zoltán mégis sajátjaként nevelte és segítette Katalin másik, már 17 éves gyermekét is. Zoltán volt a családfenntartó, így Katalin most kétségbeesetten keresi a lehetőségeket, hogy gyermekeit és az állataikat is el tudják látni.

Jogi segítségre vár

Közben pedig mindent megtesz azért, hogy jogi segítséget kaphasson és megértse, hogy hogyan történhetett meg mindaz, amit Zoltánnak át kellett élnie.

Nyomoz a rendőrség

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársait is megerősítették a történteket, akiktől azt az információt kapta a Ripost, hogy halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt nyomoz a rendőrség egy 30 éves kozármislenyi férfi ellen, azonban a nyomozás érdekében további információkat nem oszthattak meg.

Tragédia a cukorgyárban

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy életét vesztette egy 54 éves férfi, amikor munkahelyi balesetet szenvedett a kaposvári cukorgyárban. A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint egy kamionos közlekedett Kaposváron, a cukorgyár területén. A sofőr az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” és a vasúti átjáró kezdete jelzőtáblák ellenére megállás nélkül behajtott a vasúti pályán tolató tehervonat elé és összeütköztek.

Mindkét lába roncsolódott

A balesetben a tehervagonon álló, tolatásvezető férfi a járművek közé szorult, a sonline.hu értesülései szerint mindkét lába roncsolódott, és a kórházban életét vesztette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció