Tavasszal a változékony időjárás miatt nem egyszerű kiválasztani a legideálisabb cipőt, miközben reggel álmatagon válogatod ki, mit is viselj aznap. Elvégre egyik percben még borús és hűvös az idő, de percek múlva már lehet, hogy tűz a nap és meleged lesz. Emiatt érdemes rétegesen öltözködni – de ne aggódj! Ebben a cikkben hasznos tippeket találhatsz hozzá.

Rétegesen az igazi

A felülöltözet során törekedj arra, hogy inkább vékonyabb öltözeteket vegyél fel, amiket egymásra halmozhatsz vagy éppen lekaphatsz párat. Így a változékony időjárás közben lekaphatod a pulcsit a dzseki alól, és derékra kötve még vagányan is fogsz kinézni. Alulöltözetnél is inkább kapj fel a szaggatott nadrág alá egy áttetsző, vékony vagy bőrszínű harisnyát – ha meleged van, bármikor lekaphatod, de a táskából is elővarázsolhatod azonnal, ha mégis fázhatnékod lenne.

Cipellő – de hogyan?

Érdemes átgondolnod a mindennapi rutinodat is – egyetemista vagy, netán már gyakornokoskodsz vagy dolgozol valahol? Egyes helyeken elkélhet a dress code, de ki mondta, hogy a munkahelyi magassarkúban kell kilépned az utcára? Egy nagyobb, csinos táskába elférhet a váltócipő – és ha nap közben szaladgálnod kell, válassz inkább kényelmes viseletet! A Nike Air Max 95 pont erre való: a márkára jellemző légbuborék nemcsak a sarkakat, de a cipő elejét is megemeli, így igazán kényelmessé teszi bármelyik korosztály számára, beleilleszkedve az egyedi, mégis egészséges életstílusba.

A 110-es becenevű surranó férfi és női, de akár uniszex kivitelezésben is megvásárolhatod, ráadásul könnyen összeilleszthető egy lezser, hétköznapi megjelenéssel, vagy egy borús-rohanós munkás nappal. A talp vastagsága és felfekvése egyaránt biztonságot nyújt a hideg, esősebb napokon, de a felső bőr része melletti szintetikus anyagrészek egyszerre tartják melegen a lábat, és mellé segítik a megfelelő szellőzést. Mindezek mellett könnyen tisztítható darabról van szó. 

Kedvet kaptál egy saját surranóhoz a Nike-tól? A Footshop online boltján nézz szét: akár akciós áron hozzájuthatsz saját Air Maxodhoz!

Kép forrása: Pravosudov Yaroslav / Shutterstock.com

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!