A változó gazdasági környezet és a globális felmelegedés változásra, változtatásra sarkallja az embereket. Akik igyekeznek minél optimálisabb megoldásokat találni, amely egyaránt kedvező a mindennapokban, és mellette ár-érték arányban is ideális opciónak bizonyul. 

Az egyik ilyen változás napjainkban a rezsivel kapcsolatos kiadások emelkedése, így a téli hónapokban sokan keresnek kielégítő alternatívát a fűtésre.

Nyaraink egyre melegebbek, így hazánkban is egyre több lakásban találkozhatunk a légkondicionálás különféle megvalósítási módjaival. A klíma berendezés sokféle lehet, és ahhoz, hogy a teleket is jobban átvészeljük anyagilag, és a nyáron se süljünk meg, a legjobb választás egy hűtő-fűtő klíma beszerzése.

A legjobb választás a split klíma!

Ez a kifejezés sokaknak furcsának tűnhet, pedig valójában akinek már van valamilyen légkondicionálást biztosító berendezése, azok nagyrészt mind split klímát használnak. A split szó mindössze arra utal, hogy a klíma rendelkezik beltéri és kültéri egységgel is. A beltéri egység az a “doboz”, amit az adott helyiségben a falra felszerelnek, a kültéri egység pedig, amit a házak vagy erkélyek falán látunk, és egy ventilátor pörög mindig benne.

A Hisense klíma webshop split klíma kínálata segítségével ki tudjuk választani, hogy melyik számunkra a legmegfelelőbb. Amennyiben azonban nem tudunk döntésre jutni, nyugodtan keressük meg a céget, mert a tapasztalt tanácsadó kollégák szívesen segítenek.

A split klíma fajtái

A split klímának két fajtája van. Egyik a mono-split légkondicionálás, amikor is egy kültéri egységhez egy beltéri egység kapcsolódik. Találkozhatunk multi-split klímával is. Ebben az esetben a kültéri egység több helyiséggel, azaz több beltéri egységgel van összeköttetésben. Az, hogy melyiket választjuk, tényleg csak azon múlik, hogy mire van szükség az ingatlanunkban.

A Hisense klíma webshop oldalán mindegyik berendezésről részletes információk és leírás található. Amennyiben még ezek után is marad kérdés az érdeklődőben, felkeresheti a webáruház munkatársait, akik készséggel állnak a rendelkezésére.

Néhány szó a mobil klímáról

Akiknek csak a nyári, forró hónapokban cél a légkondicionálás kérdésének megoldása, azok gondolkodhatnak egy mobil klíma beszerzésében, de tisztában kell lenniük nemcsak az előnyeivel, hanem a hátrányaival is.

Igaz, hogy a mobil klíma rugalmasan hordozható, nem igényel olyan nagyfokú szerelést, mint a split klíma, de mivel nincs külön két részre bontva a szerkezete, ezért sokkal zajosabb, mint a a másik változat, ahol házon kívül található a kültéri, zajosabb egység.

A split klíma a falon, magasan senkit sem fog zavarni, míg egy mobil klímát, mivel a földön kell elhelyezni, lehet, hogy a szoba közepén kerülgetni kell. Ráadásul a hőleadása sem olyan hatékony. Mivel deréktájban érkezik a hűvös levegő, lehet, hogy ott fázni fogunk. Így, ha valakinek szempont az eddigi téli fűtés mód megváltoztatása, akkor arra mindenképpen egy split hűtő-fűtő klíma lehet a legjobb megoldás.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.