Idős nők nyakláncait tépte ki a gyanú szerint egy férfi, az angyalföldi rendőrök őrizetbe vették.

Nyomozás indult

A fővárosi rendőrök nyomozást indítottak három nyaklánckitépés ügyében, melyeket idén márciusban és júniusban követtek el Újlipótvárosban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Idős asszonyokat támadott meg

Az elkövető mindhárom alkalommal az éppen hazaérkező idős asszonyokat támadta meg a társasház lépcsőházában, vagy liftjében. Két idős asszony nyakláncát kitépte a nyakukból, majd a zsákmánnyal elfutott, a harmadik nőt azonban cselekménye közben meg is lökte.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

FRISS!

Megszólalt Fekete Dávid volt felesége miután az énekest kiengedték a börtönből: Regina jobban örült volna, ha a férfi rácsok mögött marad

A piacon szemelte ki őket

A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a három bűncselekményt ugyanaz a férfi követte el; kiderítették azt is, hogy a tettes áldozatait egy 13. kerületi piacon szemelte ki.

Videó is van róla:

Elfogták

A 13. Kerületi Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja 2022. július 2-án 10 óra 15 perckor ellenőrizte a Lehel téri vásárcsarnokot, ahol felismerték és elfogták a bűncselekményekkel gyanúsítható 49 éves B. Zsoltot.

Ez is érdekelhet:

Megtalálták az egyik Dunába borult kutyakiképzőt – Fotók a helyszínről

Őrizetbe vették

A férfit rablás és kétrendbeli lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. ​A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu videorészlet