A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleménye szerint aki szeptember 11-én zsemlét vagy kiflit vett a Lidl-ben ne egye meg, inkább vigye vissza.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nagy valószínűséggel, aki két nappal ezelőtt zsemlét és kiflit vett, már megette, így a visszahívásnak nincs túl sok értelme, de lássuk mi történt.

Szeptember 11-én a Lidl polcaira került úgynevezett vizes zsemlébe és tejes kiflibe kék színű műanyagdarabok kerülhettek, ezért visszahívták a termékeket.

A hivatalos tájékoztatás szerint, a Lidl Magyarország Bt. tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih), hogy a termékek esetleges – kék színű, kemény műanyagdarabbal történt – szennyezettsége miatt visszahívja a 2019. szeptember 11-én gyártott vizes zsemlét és tejes kiflit. A termékek már nincsenek forgalomban.

A Lidl a visszahívásról fogyasztóit az érintett üzleteiben, az üzlettérben elhelyezett plakátokon tájékoztatta.

Az érintett termékek adatai: Vizes zsemle, 55g, Termék megnevezése: Tejes kifli, 45g, gyártási tétel: 2019. szeptember 11.

A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy amennyiben a fenti azonosítókkal ellátott termékből vásároltak, ne fogyasszák el azokat!

Kiemelt kép: illusztráció