A divatos szürkére festett méregdrága Audi A5-ös fiatal sofőrje úgy gondolta, hiába jön szemből egy Skoda, ő bizony balra bevág előtte. Nem jól mérte fel a helyzetet, összeütközött a két autó, csúnyán összetörött a két hete vett A5-ös, a Skoda sofőrjét pedig kórházba vitték. Ismét egy vétlen sofőr szívta meg más hülyeségét.

Azt hitte összejön a manőver

Zuglóban, a Miskolci utca és Telepes utca kereszteződésében telezöldnél haladtak a járművek tegnap délután. Információink szerint az Egressy út felől érkező, két hete vásárolt Audi A5 fiatal sofőrje úgy gondolta, még befér a szemből közeledő Skoda Fabia előtt és elkanyarodott balra, az Öv utca irányába. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Baleset a kereszteződésben

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Összeütköztek

Sajnos azonban a Skoda előbb odaért, mint ő azt gondolta, így annak hölgy vezetője már hiába fékezett, az Audi jobb elejének és jobb kerekének ütközött.

Csúnyán összetört a Skoda

Kirobbantak a légzsákok

A Skodában azonnal kinyíltak a légzsák, a nő fejét ez megvédte, de könnyű sérültnek minősült, őt a mentők további vizsgálatok céljából kórházba szállították.

Az Audinak nem lett túl nagy baja

A vétkes nem sérült meg

Az Audi vezetője és nő utasa nem sérült meg, de az újonnan 25 milliós autó komoly károkat szenvedett. A baleset miatt a Telepes utcát teljesen lezárták, a 124-es, a 125-ös és a 125B autóbusz bő egy órán keresztül terelve közlekedett, nem érintette a Telepes utca megállót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kis Skoda eleje rendesen felgyűrődött

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.