A BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai egy fiatal nőt mentettek ki a Dunából.

A vízbe esett

2022. április 25-én 22 óra 25 perckor riasztották a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőreit, mert valaki a Margit hídról a folyóba esett. A vízirendőrök két percen belül megtalálták a vízben sodródó fiatal nőt, akit a hajóba emeltek, és a partra vittek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházba vitték

A mentőszolgálat munkatársai a 18 éves lányt – aki az elsődleges adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett – további ellátásra kórházba vitték, számolt be róla a police.hu.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Pár napja egy édesanya holtan került elő a Dunából

Amint arról a BudapestKönyéke.hu is beszámolt nagypéntek utáni szombaton ment el otthonról, a 2. kerületi albérletéből az a 37 éves nő, akinek a rendőrség a napokban megtalálta a holttestét.

Keresni kezdték

A 37 éve P. Zsófia Mária nagypéntek után tűnt el, az édesanya a 2. kerületi albérletéből távozott ismeretlen helyre, s miután életjelet nem adott magáról, bejelentették a rendőrségen az eltűnését, a kereséséről szóló posztot számos csoportban megosztották a közösségi oldalon is. 

Holtan került elő

Napokkal később az egyik internetes zárt csoportban azt közölték, hogy a nőt holtan találták meg. A Ripost az eset kapcsán kereste a rendőrséget, akik annyit közöltek, hogy április 17-én egy 37 éves nő holttestét azonosították, a rendőrség pedig a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja.

Nincs idegenkezűségre utaló nyom

Ez azt jelenti, hogy vagy baleset okozta a nő halálát vagy önkezűleg vetett véget az életének, idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Kapcsolódó:

Nemrég költözött haza

A portál azt is írja, hogy a jól szituált anyuka eltűnése, majd később bekövetkezett halála teljesen érthetetlen: a nő évekig külföldön élt és dolgozott, nemrég költözött haza a fővárosba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: police.hu