Elfogatóparancsot adott ki BRFK a 19 éves Rostás Márk József ellen a pesterzsébeti McDonald’snál történt brutális késelés miatt. A fiatal férfit súlyos testi sértés miatt keresik.

Késelés a parkolóban

Ahogy azt az elsők között megírtuk, késelés történt a 20. kerületi McDonald’s gyorsétterem parkolójában. Két embert megvertek, egyiküket egy bajonettel meg is szúrta az agresszív társaság egyik tagja, vélhetően a frissen a körözési listára került férfi. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Életveszélyes sérülés

A késelés hétfő este történt 20 óra 30 perc körül Pesterzsébeten a Széchenyi utcai Mekinél. A megszúrt 35 éves férfi életveszélyes állapotban került kórházba, társát könnyű sérülésekkel látták el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ennél a Mekinél történt a bűncselekmény

Forrás: GoogleStreetview

Egy nő miatt vesztek össze

A nyomozás eddigi adatai szerint a verekedés nem spontán alakult ki. Az egyik későbbi sértett kezdeményezte a találkozót a gyorsétterem parkolójában 27 éves haragosával, hogy konfliktusukat – amely egy nő miatt alakult ki – tettleg rendezzék.

36 éves férfit szúrtak meg 

A 36 éves sértett egy barátját hozta magával, őt szúrták meg később, míg ellenlábasa többedmagával érkezett, és a két társaság azonnal egymásnak esett.

Elmenekültek

Az elkövetők autókkal menekültek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást. Hat feltételezett elkövetőt 24 órán belül azonosítottak és elfogtak – egyikük önként jelentkezett a rendőrségen.

Letartóztatás

A BRFK nyomozói a hat feltételezett elkövetőt június 18-án gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. Pontos szerepük tisztázása a nyomozás további feladata. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: A körözött férfi – forrás: rendőrség