Az élet sokszor igazságtalan, és az önhibájukon kívül rászorulóvá váltaknak az ünnepek időszaka lehet a legnehezebb.

Már ha csak belegondolunk abba, milyen lehet egy olyan családnak, amely nem engedheti meg magának, hogy a gyerekekkel méltó módon megünnepelje a húsvétot, mert a mindennapi betevő biztosítása is nehézkes nekik. Nem is beszélve azokról, akik még az otthonukat is elveszítették.

Ráadásul a jótékonysági szervezetek azt tapasztalják, hogy egyre több a rászoruló, viszont jóval kevesebb az adomány.

A szcientológia önkéntes lelkészek idén is – amint az elmúlt években minden húsvétkor – szállítottak adományokat a TündérPakk Alapítványnak és a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének. Több száz tojást és csokinyulat, ruhát, játékot, tanszert, továbbá tisztító- és tisztálkodási szereket tartalmazott az idei adományuk.

Mindkét alapítvány rengeteg családot ér el, az évek folyamán egyre többet.

A TündérPakk vidéken is jótékonykodik, így a most kapott adomány nagy részét azonnal továbbvitték egy családok átmeneti otthonába, míg a csokinyuszikat egy általános iskola tanulói kapták.

A Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete pedig több mint kétszáz család tagjait látja el folyamatosan, akik a közösségépítés szellemében az egyesület által szervezett vasárnapi Húsvéti Családi Napon a csokikeresés, a bográcsozás, a focizás, a zenélés, a tollasozás, a rajzolás és úgy általában a mókázás örömeivel feledkezhettek meg arról, hogy a hétköznapokban szűkölködniük kell.

Összefogással szebbé lehet varázsolni sokak ünnepét.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.