A férfi letolt nadrággal zaklatott egy nőt a főváros 14. kerületében. A rendőrség munkatársai gyorsan azonosították és elfogták a tettest.

Gyorsan sikerült a beazonosítás

A Készenléti Rendőrség munkatársai rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki egy nőt támadott meg a fővárosban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A támadás csütörtök este történt

A Készenléti Rendőrség munkatársai éppen szolgálati helyükre tartottak vissza 2023. április 13-án, amikor egy nő állította meg a rendőrségi gépjárművet Budapest XIV. kerületében.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy bevásárlóüzlet előtt történt minden

A sértett elmondta, hogy az egyik bevásárlóüzlet előtt egy férfi hátulról megfogta a derekát, majd szexuális aktust utánzó mozgást végzett, letolt nadrággal, a nemi szervét mutogatva.

Percek kellettek az elfogáshoz

A készenléti rendőrök a személyleírás alapján perceken belül elfogták az elkövetőt, akit előállítottak a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol szexuális kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, őrizetbe vétele mellett indult eljárás ellene. – írta, a police.hu

Nagykőrösön szintén letolt nadrággal üldözte a lányokat

Március végén zárult le az ügye annak a negyvenes évei végén járó elkövetőnek, aki 2022 szeptemberében több alkalommal is megjelent a nagykőrösi Cifrakertben azért, hogy ott fiatal lányokkal ismerkedjen. Volt olyan alkalom is amikor azt ajánlotta fel nekik, hogy költözzenek hozzá, de azt elutasították.

Cigit kért, de végül letolta a nadrágját

Az elkövető három, tizennyolcadik életévét még be nem töltött lánytól cigit kért, de végül nem szívta el. A lányok megkérdezték, hogy miért nem. Erre felállt, letolta a nadrágját és az alsónadrágját is. Ezután orális aktusra hívta fel a lányokat és elkezdett előttük önkielégítést végezni.

Legutóbb Csepelen történt hasonló döbbenetes eset

Ahogy a budapestkornyeke.hu is megírta, harmadik támadására készülhetett a csepeli szatír, amikor elfogták – mesélték azok a polgárőrök, akik felismerték és elkapták a 32 éves férfit, aki két kislányt is zaklatott Csepelen néhány hete. A férfi fojtogatott és késsel fenyegetett egy férfi egy 13 éves kislányt egy csepeli panelház liftjében még március végén, és mint kiderült, nem ő volt az egyetlen áldozata aznap.

Fojtogatott és fenyegetett

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a férfi március 20-án délután követett egy 13 éves lányt egy csepeli társasház liftjébe. A lift elindulása után kézzel felfeszítette a felvonó ajtaját, hogy a lift megálljon. Ezt követően kérdezgetni kezdte a megrémült gyermeket, majd megfenyegette, hogy ha nem mutatja meg a bugyiját, megszurkálja őt.

A lánynak végül sikerült elmenekülnie

A lány ezt nem tette meg, ezért a férfi megragadta a torkát és továbbra is késeléssel fenyegette őt. Amikor a gyanúsított engedett a szorításon, a gyermek azonnal segítségért kiabált, és megnyomta a lift segélyhívó gombját. Amint a felvonó ajtaja kinyílt, a lány elmenekült.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Illusztráció/police.hu