Dzsudzsák Balázs vasárnap 109. alkalommal lépett a pályára magyar labdarúgó-válogatott színeiben. A focista ezzel csúcstartó lett, mivel ennyiszer még egyetlen futballista sem lépett a pályára a magyar válogatott tagjaként. Ezt pedig meg is ünnepelte a győztes meccs után.

Vasárnap volt az utolsó meccs

Vasárnap a görögök ellen lépett pályára a magyar válogatott. Ezzel a meccsel búcsúzott a csapattól Dzsudzsák Balázs, akinek ez volt a 109. mérkőzése. A találkozó eredménye végül 2-1 lett a magyarok javára. Így ezt is megünnepelték a meccs után.   A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Grófo is szurkolt és ünnepelt

A meccset Kis Grófo sem hagyta ki, a Bulibáró ugyanis nagy focirajongó, aki az elmúlt időszakban a 35 éves futballistával is remek kapcsolatot alakított ki. A mulatóskirály a Borsnak elárulta, jókora bulit csaptak a görögök elleni 2-1-es győzelem után.   A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Szijjártó Péter is a lelátón ült

A mulatós zenész a buli előtt nem csak szurkolt a lelátón, hanem fotózkodott is. Facebook-oldalára pedig fel is töltötte a szelfit, amit Szijjártó Péter, külügyminiszterrel készített.

A közös szelfi

Orbán Viktor is gratulált

Nem csak a külügyminiszter, de Orbán Viktor is ott volt Dzsudzsák Balázs utolsó, 109. mérkőzésén. Találkozott is a miniszterelnök és a focista, amiről egy videó is készült. „Éljen a válogatott csúcstartó! Köszönünk mindent, Balázs!” – írta bejegyzésében Orbán Viktor.

A videó a találkozóról

„Buliból nem volt hiány, az biztos”

-mondta a meccs után a Borsnak Kis Grófo. „Fantasztikusan éreztük magunkat. Éjszakába nyúlóan énekeltük Dzsudzsival a No roxa ajt, de természetesen a „Mert a nézését meg a járását” sem maradhatott el” – tette hozzá.

Nem árulhatott el minden részletet

-Bár minden részletet nem árulhatok el az estéről. Amellett sem mehetünk el, hogy isteni finom ételek voltak. A hangulatot természetesen még tovább fokozta, hogy megvertük a görögöket, Dzsudzsák Balázs nagyon profi játékos és jó ismerősöm, sok közös barátunk van – mesélte a Borsnak az énekes.

Fotó is készült a partiról

52 perc az utolsó meccsen

Kis Grófo azt is mondta a lapnak, hogy a jövőben is figyelemmel követi a magyar válogatott teljesítményét. A csapat színeiben egyébként Dzsudzsák kezdőként, és csapatkapitányként lépett pályára, 52 percet játszott, a hetes mezszámához igazodva a második félidő hetedik percében cserélték le.   A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: Kis Grófo a bulin/Forrás: Facebook