A megfelelő szigetelés fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Ha hőingadozást tapasztalsz az otthonodban, akkor nem az a megoldás, hogy még erőteljesebben munkára fogod a fűtést, hanem gondoskodsz az optimális szigetelésről.

Miért érdemes a purhab szigetelést választani?

Ez a fajta szigetelés olyan sok előnnyel rendelkezik, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ha ezt az alternatívát választod, akkor élvezheted a teljes hőszigetelő rendszerek pozitívumait.

  • A szigetelés kivitelezése akár egy nap alatt megvalósítható. Így ha gyors megoldásra van szükség, akkor a purhab szigetelés a legjobb alternatíva.
  • Ha számos pár mm-es rés jelent problémát, akkor ennek a segítségével ezeket kiválóan ki lehet tölteni.
  • A kiszáradást követően az anyag szagtalan, így nem kell amiatt aggódni, hogy a házat belengik majd a kellemetlen szagok. A keményedést követően az anyag nem öregszik, nem bomlik, valamint oldhatatlan.
  • A hatékony purhabos szigetelésnek köszönhetően megszűnnek otthonodban a hőhidak és a hőingadozások. Télen a meleg bent marad a házban, míg nyáron kellemesen hűvös lesz a belső térben, így nem kell klímáról vagy ventilátorról gondoskodni a hőség távoltartására. Télen pedig nem kell csúcsra járatni a melegítő rendszert, amivel a fűtési költség nagy részét meg lehet spórolni.
  • A purhab szigetelés a hőszigetelő tulajdonsága mellett hangszigeteléssel is rendelkezik, aminek köszönhetően a külső, zavaró hangokat teljesen ki lehet zárni. Különösen a belvárosi otthonokban jelent problémát, hogy a folyamatosan beszűrődő zajok miatt nem lehet nyugodtan pihenni. A szigetelés által orvosolható a probléma.
  • Az anyag alkalmazása során nem kell vágási veszteséggel, illetve maradékkal számolni, ami a költségeket tekintve is optimális.

Komplex munkálatok szakértő kivitelezéssel

A The Best Bau Box munkatársai a purhab szigetelés kivitelezése mellett a gipszbeton lépcsők felmérésében, tanácsadásában és komplett megvalósításában is készséggel állnak rendelkezésre. Ha saját vállalkozásod vagy csak otthoni ezermester munkálataidhoz van szükséged alapanyagokra, akkor nézelődj az interneten bátran.

Hol lehet alkalmazni a purhab szigetelést?

Ez a metódus számos felhasználási területtel rendelkezik. Lakóházak komplett szigetelése megvalósítható a padlástól kezdve egészen a tetőtérig. Az aljzat, födém, illetve lapostetők esetében is tökéletesen megvalósítható ez a fajta szigetelés.

Természetesen nemcsak a magánszektorban alkalmazható hatékonyan, hanem állattenyésztő telepek, magtárak, csarnokok, raktárak és ipari létesítmények esetében is. Széles körű felhasználhatóságának és számtalan előnyének köszönhetően kiváló választás.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.