Alternatív módszerekkel próbálja leküzdeni a rákot Reviczky Gábor. A Tökölön élő színész korábban elmondta, hogy nem vállalja a kemoterápiát, helyette sugárkezelésre jár és kannabiszolajat iszik. 

Rákkal küzd a színész

Márciusban derült ki, hogy Reviczky Gábor, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznél rákot diagnosztizáltak, és már egy műtéten is átesett, most pedig célzott sugárkezelésen vesz részt.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nincs áttéte

A Tökölön élő színésznek bár áttéte nincs, a prosztata külső burkát egy helyen már megbontotta a ráksejt, aminek terjedését mielőbb meg kell állítani, ezért utókezelések várnak rá, a kemoterápiától azonban elzárkózik.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tünetmentes volt sokáig

A Tökölön élő színész arról is beszélt, hogy decemberben kezdte el először azt érezni, valami baj van. Bár panaszai nem voltak, de mégis úgy döntött felkeresi az orvost. Kiderült, évek óta jelen lehetett nála a betegség, csupán tünetmentes volt.

Nem vállalja a kemoterápiát

Reviczky Gábor nemrég azt mondta, nem vállalja a kemoterápiát. „Míg a célzott sugárkezeléssel csak a rákos sejteket pusztítják el, addig a kemoterápiával az ép sejteket is megsemmisítik, amit nem szeretnék”.

Túl van a vizsgálatokon

„Igaz, a rákkal folytatott küzdelmem még korántsem ért véget, de a különböző vizsgálatokon és műtéten már sikeresen túl vagyok”– mondta a Best magazinnak a népszerű színész, aki a Dél-pesti Kórház dolgozóinak is köszönetet mondott, amiért hozzásegítik őt a gyógyuláshoz. 

Alternatív módszereket is kipróbál

Reviczky arról is vallott, hogy a hagyományos orvoslás eljárásai mellett az alternatív gyógymódokban is, ezért feleségének köszönhetően több különböző otthoni kezelést is kipróbált már.

Kannabiszolajat használ

„Rendszeresen használok tiszta kannabiszolajat, ami egy fantasztikus, természetes csodaszer. Persze ebből is meg kell találni a jó minőségűt, én viszont kinyomoztam a tutit, amiben benne van minden, amire szükségem van” – mondta a Nemzet Művésze.

Kitüntették március 15-én

A 73 éves színészt a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozatával díjazták március 15-én. A díjat Novák Katalin, orbán Viktor és Kövér László adta át a Parlementben. A színész az ünnepségre egyenesen egy CT-vizsgálatról érkezett.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Reviczky Gábor