A közterület-felügyelő és egy rendőr élesztette újra azt a sofőrt, aki a Szentendrei úton autójával az árokba csúszott csütörtökön este.

Árokba csúszott egy Citroen típusú személygépkocsi Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton csütörtök este.  A gépjármű sofőrje annyira megsérült, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni.

Január 9-én, az esti órákban rendőrségi riasztás érkezett Óbuda-Békásmegyer Közterület- Felügyeletre, miszerint egy személygépkocsi sodródott a Szentendrei úti Auchan-áruház mellett húzódó árokba.

A járőrszolgálatot ellátó felügyelő egy defibrillátorral felszerelt autóval azonnal a helyszínre sietett, hogy segítséget nyújtson az újraélesztésben, valamint elvégezze az ilyenkor szükséges területzárást is.

A helyszínen ekkor már a III. Kerületi Rendőrkapitányság ügyeletes járőre megkezdte a kézi újraélesztést. Nem sokkal később a katasztrófavédelem és a mentők is megérkeztek. Több, mint 30 percen át tartó küzdelem után, végül sikerült a defibrillátorral a sérültet újraéleszteni, és stabilizálni az állapotát. Ezután a balesetet szenvedett sofőrt kórházba szállították.

A baleset körülményeit a BRFK közlekedésrendészeti főosztálya vizsgálja.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a balesetről – Forrás: Facebook/Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet