A dél-pesti agglomerációban, Ócsán a rendőrök igazoltatás miatt megállítottak egy autót, amiben gyanús zöld csomagokat találtak. Mielőtt a járőröknél megállt volna a kocsi, kidobtak belőle kis csomagokat. Ezt követően indult meg a nyomozás, kiderült kitől vették a drogot.

Egy Ócsán közlekedő autót intettek le a rendőrök június 10-én 17 óra 30 perckor. Mielőtt megállt volna, egy barna zacskó repült ki az anyósülés felőli ablakon. A rendőrök már gyanították, nem egy egyszerű közúti igazoltatásról lesz szó.

A gépkocsiban 14 darab, zöld növényi származékot rejtő pakettet és egy őrlőt találtak. A sofőr magáénak mondta a lefoglalt cuccot, utasáról pedig kiderült, a fővárosból érkezett anyagért.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Öt csomagot vett 15 ezer forintért, a rendőri közbelépés előtt azt repítette ki az ablakon. Az autót vezető, 26 éves helyi férfi ellen – azóta elrendelt letartóztatása mellett – kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.

A kérdést, hogy a gyanúsított honnan szerezte be a továbbértékesített cuccot egy héttel később válaszolhatták meg a dabasi nyomozók.

Június 17-én hajnalra kiderítették, hogy egy 22 éves férfitől, aki többeket is kiszolgált kábítószergyanús anyaggal az utóbbi időben. Elfogásakor lakásán közel fél kilogramm eladásra szánt növényi származékot lefoglaltak.

A Dabasi Rendőrkapitányságon L. Tamás ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, egyben kezdeményezik letartóztatását.

Kiemelt kép: illusztráció