Rengeteg webáruházat találhatunk az interneten, amelyek szőnyegeket vagy bútorszöveteket forgalmaznak, a Rug & Roll azonban messze kiemelkedik mind közül magas minőségi darabjaival és a termékek különleges tulajdonságaival. Mégis melyek azok a tulajdonságok, amik a Rug & Roll termékeket a vásárlók kedvencévé teszik? Minden szőnyeg, amelyet A Rug & Roll webshopjában vagy bemutatótermében vásárolsz, az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:

Szennytaszító bevonat

Minden szőnyegük Easy Clean vagy más néven Aqua Clean szennytaszító bevonattal kezelt, amely során a szövetszálakat egy speciális védőréteggel borítják. Ez a réteg megakadályozza a foltok és a különböző szennyeződések behatolását a szőnyeg szálai közé, a mélyebb rétegekbe. Ennek eredményeképpen rendkívül egyszerűen és könnyedén távolíthatóak el a szőnyeg felületéről a szennyeződések csupán tiszta víz segítségével, vegyszerek és erős tisztítószerek használata nélkül! Szennyeződés esetén önts egy picike tiszta vizet a szőnyegre és nedves szivaccsal körkörös mozdulatokkal távolítsd el a foltot. Kávé, üdítők, tea, ketchup, mustár, szószok, bor, csokoládé, zsírkréta, zsíros szennyeződések, sár, sőt még a szőnyegre borított olaj is könnyedén eltüntethető néhány mozdulattal!
Nagytakarítás esetén a kisebb szőnyegek otthoni mosógépben moshatóak, a nagyobb méretű szőnyegek pedig ipari mosógépben tisztíthatóak, így nem kell a szőnyeg sikálásával és takarításával hosszadalmasan bajlódnod.

Házikedvenc álló és anti-allergén

A kis házi kedvenceidtől sem kell féltened a kedvenc Rug & Roll szőnyeged! A házi kedvencek szőre is egyszerűen és gyorsan felporszívózható a szőnyeg felületéről, mert a speciális szennytaszító bevonatnak hála a szőrszálak sem jutnak be a szőnyeg szálai közé.
Sokunk számára mindennapos problémát okoz a porallergia ellen való küzdelem. A Rug & Roll szőnyegek viszont anti-allergének, ugyanis a védőrétegnek köszönhetően nem szívják magukba a port, így a poratkák a szőnyeg felületéről porszívóval néhány perc alatt eltávolíthatóak. Viszlát orrdugulás, viszlát köhögés!

Csúszásgátló hátoldal

A szőnyegek egy vékony szilikonréteggel vannak ellátva a hátoldalukon, amely csúszásgátló rétegként funkcionál. A szőnyeg pontosan ott marad, ahová elhelyezted a padlón, nem mozog, nem csúszik el. A vékony szilikonréteg eközben mégsem teszi merevvé a szőnyeget, az puha és kelleme tapintású marad.

Fürdőszobába és konyhába is alkalmasak

Minden szőnyeg, amelyet a Rug & Roll webshopjában vásárolsz, tökéletesen alkalmas fürdőszoba és konyha padlójára is, így végre stílusos és kellemes tapintású szőnyegeket teríthetsz a vizes helyiségek padlójára is!

Mit tudnak még ezeken felül a Rug & Roll szőnyegei?

 1. robotporszívóval is könnyedén takaríthatóak, a robotporszívó nem akad fel a szőnyeg szélén
 2. padlófűtéshez is tökéletesen alkalmas
 3. kifejezetten magas kopásállóságúak
 4. széles minta-, és méretválasztékban kaphatóak
 5. rendkívül színtartósak, színüket sokáig megőrzik és nem fakulnak
 6. minden szőnyegük OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szőnyegeik mentesek a veszélyes vegyi anyagoktól

Bútorszövet választék

A Rug & Roll webshopban a szőnyegek mellett igen népszerű bútorszöveteket is találunk.
A szőnyegekhez hasonlóan minden bútorszövetük Aqua Clean technológiával készült, a tisztítása ugyanolyan egyszerű, mint a szőnyegek esetében. Ennek eredményeképpen a Rug & Roll bútorszövetekkel foltmentes, tiszta bútorok tehetik otthonosabbá lakásodat!

A bútorszöveteik további nagyszerű tulajdonságai:

 1. színtartósak, nem kopnak és nem fakulnak
 2. nem nyúlnak meg, nem mennek össze és nem bolyhosodnak, mint a hagyományos pamut alapú bútorszövetek
 3. rendkívül kellemes tapintású, természetes hatású anyagok
 4. jó kopásállóságuknak köszönhetően strapabíró szövetek
 5. vízlepergető szövetek: a különleges védőbevonatnak köszönhetően a bútorszövetre csepegtetett folyadék nem szívódik be a szövetbe, könnyedén felitatható és letörölhető
 6. az Aqua Clean technológiának köszönhetően gyerekbarát: gyerekszobai bútorok bútorszöveteként ellenáll a zsírkrétának, a gyurmának
 7. a kültéri bútorszövetek vízállóak, UV állóak, lángmentesek és antibakteriálisa is, ráadásként nagy részük autókárpitként is használható

Ha igazán jó minőségű termékeket szeretnél, nézz fel a Rug & Roll webshopjára vagy látogass el bemutatótermükbe, ahol minden kérdésedre készséggel válaszolnak!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!