Lagzi Lajcsi február 15-én nem vonult be a börtönbe, nem kezdte meg a jogerősen kiszabott három és fél éves börtönbüntetését. Többen azzal vádolták a közösségi oldalakon, hogy azért árulja az ingatlanjait, hogy elmeneküljön a börtön elől és máshol kezdhessen új életet. Most a meglévő, 22 szobás villáját árulja, hogy a gyerekeinek saját lakást vehessen.

500 milliós házat árul Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi arról beszélt a TV2 Tények című műsorában, hogy eladja a budapesti Sas-hegyen lévő, 22 szobás villáját eladja. Úgy tudjuk, az ingatlan értéke meghaladja az 500 millió forintot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem akar elszökni

A zenész elmondta, hogy nem azért akar megszabadulni a villától, hogy az árából elszökjön. Hanem mert nem használják ki az ingatlant, és az árából a gyerekei saját lakást kapnak majd, valamint a trombitaművész is elhagyja saját otthonát.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

22 szobás ház

„Egy olyan 22 szobás kúriában élünk a gyerekeimmel, amit nem tudunk kihasználni. Leültünk a gyerekekkel, majd megbeszéltük, hogy ennek így nincs értelme. Ez nem azért 22 szobás, mert én 22 szobát építettem, hanem azért, mert az Eszterházy család annak idején ekkorát épített” – fogalmazott Lagzi Lajcsi.

„Nem vagyok hülye”

Lajcsi arról is beszélt, hogy többen megkeresték, hogy olcsón megvennék a Sas-hegyi villát, hiszen neki úgyis kell most a pénz „A pénz mindig kell, de hülye azért nem vagyok, az eszem nem ment el” – fogalmazott a zenész.

Életveszélyes betegség

Lagzi Lajcsi halasztást kért a bíróságtól, azt mondja életveszélyes betegsége van, de azt nem árulta el, hogy milyen egészségügyi problémája van.

Kecskeméten várják

A Kékvillogó.hu bűnügyi hírportál számolt be arról, hogy jogerősen három és fél év börtönre ítélte a bíróság Lajcsit áramlopás miatt. A bíróság 3 év 6 hónapot szabott ki a zenészre, de ha Lajcsi minden kedvezményt megkap és levonjuk a letartóztatásban töltött 125 napját, akkor alig valamivel több, mint 11 hónapot kell rácsok mögött töltenie.

Bűnlajstrom

Az ügyészség azzal vádolta Galambos Lajost, hogy egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezte az áramot, a vizet és a gázt, illetve megvesztegette az ellenőröket. A vádirat szerint összesen 30 millió forint értékben lopott áramot 4,7 millió forint értékben földgázt és 16 millió forint értékben vezetékes vizet.

Lajcsi volt a főnök

Lajcsi feleségét, Boglárkát is letartóztatták, végül 2 hét után kiengedték és minden vádpont alól felmentették. Lajcsival kapcsolatban úgy fogalmazott a bíró, hogy egyértelműen hierarchikus viszonyban követték el a bűncselekményt, ebben Lagzi Lajcsi volt a főnök.

Nem akar börtönbe menni

A büntetőper első része majdnem 6 évig tartott, ennyi idő kellett, amíg eljutott az elsőfokú ítéletig. Lajcsi 2015 végén 125 napot volt előzetes letartóztatásban a Székesfehérvári börtönben. Akkor szinte minden újságban azt nyilatkozta, hogy nem akar visszakerülni a börtönbe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a TV2 videója

Kiemelt kép: Részlet a fenti videóból