Építkezés, illetve felújítás során az egyik legnagyobb gondot a keletkezett nagy mennyiségű hulladék törvényileg is megfelelő eltakarítása jelenti.

 Amennyiben sitt elszállítására lenne szüksége, a Tici Transport Kft.-re biztosan számíthat. A tapasztalatnak és az olajazottan működő rendszernek köszönhetően a csapat szinte minden helyzetre tud megfelelő megoldást. Legyen szó akár emeletről vagy pincéből történő kipakolásról, az egyetlen feladat a törmelék megfelelő összekészítése, minden mást a szakemberek végeznek.

Fontos észben tartani, miszerint az egész folyamat konténer igénybevétele nélkül, teherautó segítségével történik. Ez azért is lényeges, mert így az Ön szomszédai, illetve lakókörnyezetében élők mentesülnek az ezzel járó kellemetlenségektől, mindemellett azzal sem kell bajlódnia, hogy területfoglalási engedélyt szerezzen. Hatalmas könnyebbséget jelent az is, miszerint a hordással járó fáradtságos munkát sem kell elvégeznie, ez ugyanis a szolgáltatás része.

A Tici Transport Kft. szakemberei egy előzetes felmérést követően elszállítják a sittet és annak elhelyezéséről is gondoskodnak, természetesen a törvényileg előírt módon. A professzionális felszereléseknek köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyszínek sem jelentenek akadályt, a csapat bármilyen körülményre felkészülten érkezik és villámgyorsan megtalálják az Ön számára legkényelmesebb megoldást.

A munkafolyamattal járó költségek minden esetben előzetesen megállapításra kerülnek. A sittszállítás ára nem csak a mennyiségtől, de a különböző nehezítő körülményektől is függ. A megrendelés során épp ezért fontos, hogy Ön a lehető legpontosabb információkat adja át, így már az előzetes kalkuláció is precíz lesz.

Természetesen a tényleges munka csak azt követően veszi kezdetét, hogy a helyszíni felmérést követően a végső árajánlat kiszámítása megtörténik. Azt azonban mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy a teherautóval történő hulladékszállítás a legtöbb esetben olcsóbb és kényelmesebb megoldást jelent, mint egy konténer kihelyezése.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.