A Sztárbox szuperdöntője előtt pár nappal kórházba került Dobos Evelin, így egyáltalán nem biztos, hogy ki tud állni majd Berki Mazsi ellen.

Megbetegedett

A színésznő Instagram oldalán azt írta: „Tegnap éjjel sajnos bekaptam egy vírust, ami nagyon megviselt, minden kijött belőlem. Délután óta a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályán fekszem, kapom az infúziókat, az orvosok és nővérek megteszik a tőlük telhetőt, de még mindig nagyon gyenge vagyok.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bízik benne, hogy jobban lesz

„Bízom benne, hogy valami csoda folytán holnapra sokkal jobban leszek, de sajnos benne van a pakliban, hogy vasárnap nem fogok tudni ringbe szàllni. Küldjetek erőt!” – fogalmazott a posztjában, az rtl.hu-nak pedig azt mondta: „Nem történhet meg, hogy nem leszek ott a döntőben”.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nagyon legyengült

Evelin arról is beszélt, egy betegség nyilván sosem jön jókor, de ez most különösen rosszkor érkezett. A színésznő borzasztóan le is gyengült, nagyon nincs jól, de bízik benne, hogy hamarosan jobban lesz és ringbe tud szállni, Berki Mazsi ellen.

Még nem tudni, ringbe szállhat-e

„Fantasztikusak az orvosok, mindent megtesznek ennek érdekében. Az információk szerint legalább egy nap, hogy kiderüljön versenyezhetek-e” – mondta Evelin, aki hosszú hónapok óta keményen edzett, hogy a Sztárbox mérkőzésein a maximumot tudja nyújtani.

Az edzője nagyon büszke

Evelin edzője egyébként csütörtök reggel az RTL Reggeli műsorában méltatta Evelint, akire nagyon büszke és, aki rengeteget fejlődött az elmúlt hónapokban. Evelin pedig arról beszélt, hogyan készülnek a Berki Mazsi elleni megmérettetésre.

Az előző két mérkőzés

Dobos Evelin egyébként előző vasárnap Nyári Diával mérkőzött meg és győzött, az első meccsén pedig Sáfrány Emesét győzte le pontozással.

Jön a szuperdöntő

A vasárnapi szuperdöntőben amúgy még Rácz Jenő és Molnár Áron csapnak össze, valamint Brasch Bence és Árpa Attila mérik majd az össze az erejüket.

Vizsgálódik az NMHH

Amint azt a BudaPestkörnyéke.hu is megírta eljárást indít a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa az RTL Sztárbox című műsora miatt, mert bizonyos jelenetei „erőszakosak és félelemkeltőek” voltak. A hatóság Kabát Peti és Rácz Jenő meccse miatt vizsgálódik.

Kedvezőtlenül befolyásolta a kiskorúakat

A földre kerülő és eszméletlen Kabát Péter orvosi segítséget követően tudott csak lábra állni, és részt venni az eredményhirdetésen. az NMHH szerint a hatósági ellenőrzés alapján a műsorszám a kiskorúak személyiségfejlődését kedvezőtlenül befolyásolhatta, ezért a médiatanács most induló eljárásában azt vizsgálja, megfelelő volt-e a műsorszám korhatárbesorolása.

Ez már a 2. eljárás

A vélhetően helytelen besorolás és így a nem megfelelő sugárzási időpont miatt a médiatanács eljárást indít az RTL szolgáltatója ellen – írták, emlékeztetve, hogy ez már a második hasonló eset a Sztárbox műsorszámmal kapcsolatban, ugyanis a műsor november 5-én sugárzott epizódja miatt is indult már vizsgálat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Dobos Evelin – Forrás RTL Klub