Borzasztó tragédia történt Budapesten, a 19. kerületben. Vasárnap mentősök és rendőrök lepték el a Kisfaludy utcát, ugyanis egy fiatal lány kiugrott az ablakon. Több lakó is akkor ért haza, amikor épp küzdöttek a fiatal lány életéért. Szemtanúkk azt mondták, körülbelül 40 percig próbálták újraéleszteni a 26 év körüli lányt, de már visszahozni nem tudták, a helyszínen meghalt. A szomszédok sokkot kaptak a látványtól.

A hetedikről ugrott ki

„Én úgy tudom, hogy a 7. emeleten laktak, onnan az egyik ablakból ugrott ki a fiatal kislány. Éppen a közeli bevásárlóközpontban voltam vásárolni, onnan tartottam haza, amikor láttam egy rendőrt a ház előtt állni a járdán, majd nem messze tőle egy testet – mondta az egyik szomszéd. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rosszul lett a szomszéd  

A házban lakó azt mesélte, hogy azonnal rosszul lett, elfogta a szédülés és a hányinger. „A szívem szakadt meg, amikor közelebb értem és láttam, hogy egy fiatal lány fekszik ott mozdulatlanul…”

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kikerülte az épületet

Az asszonyt a rendőr azonnal arra kérte, kerüljön, menjen odébb tőlük. ”Én amúgy sem akartam megközelíteni őket, de a rendőr is rám szólt, hogy kerüljem ki őket, úgy menjek be az épületbe. Ott kint csak ő állt, még a test sem volt letakarva. Bent pedig a lépcsőnél állt még egy rendőr, szerintem akkor érhettek ki”.

A férje is az utcán halt meg

A szomszéd azt mondta, sokkot kapott, alig bírt felmenni a lakásába.  „Évekkel ezelőtt a férjemet láttam meghalni az utcán, most pedig ez a lány… Egyszerűen nem bírom feldolgozni ezeket” – mondta könnyes szemmel.

Sokáig küzdöttek az életéért

Egy másik szomszéd a lakása ablakából nézte végig a tragikus esetet. „Én az ötödiken lakom, onnan láttam a mentősöket és a rendőröket A betonon feküdt, sokan állták körbe szegény lányt. Láttam, hogy megpróbálják újraéleszteni. 40 percig próbálkoztak, hogy visszahozzák, de már nem tudtak segíteni rajta. Nem néztem sokáig, mert én nem bírom ezt a látványt”.

Sajnálja a szüleit

„Az esetről pedig csak annyit tudok, hogy a hetediken laktak, de azt, hogy mi miatt tette ezt, azt sajnos nem. Borzasztóan sajnálom a szület” – mondta a szomszéd a Borsnak.

Időn nő halt meg Kispesten

December elején egy idős nő ugrott ki lakása ablakából, szintén Kispesten. A járókelők találták meg a holttestét. A szomszédok szerint a néninek volt családja, ennek ellenére magányosan élt.

Tragédia Zuglóban

Novemberben, életveszélyes állapotban szállították a mentők kórházba azt a 15 éves fiút, aki öngyilkosságot kísérelt meg, miután szakított vele a barátnője. Tamás Zuglóban ugrott ki a nyolcadik emeletről, de a csodával határos módon túlélte a zuhanást. 

Fájdalmában nyögött

A szemtanúk szerint a szülők azonnal a gyermekük segítségére siettek. Nem tudhatták, hogy Tamás túlélte-e a zuhanást, de némileg megkönnyebbültek, amikor meghallották a hangját. A fiú egy szót sem volt képes kimondani, csak nyöszörgött fájdalmában.

Tragédia Szegeden

Októberben Szegeden történt egy hasonló tragédia. Az Ortutay utca 1. szám alatti panelháznál. A helyszínről származó információk alapján azt esti órákban, egy 20-as, 30-as éveiben járó fiatalember ugrott ki az egyik tízemeletes panelház hatodik emeleti erkélyéről. A férfi a zuhanás következtében életét vesztette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a mobilról is ingyenes 116-123 lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: illusztráció