Gyógyszerfüggőségéről és mentális betegségéről is beszélt Gáspár Győző a Paliék Világa nevű YouTube-csatornán. Győzike elmondása szerint évek óta borderline személyiségzavarral, depresszióval és gyógyszerfüggőséggel küzd.

Eszméletlenül találtak rá

Nemrég hét szem gyógyszer helyett húszat szedett be, majd ezt követően eszméletlenül találtak rá a szőnyegen. Győzike már az összes zárt osztályt megjárta, de most mindenképp ki szeretné kezeltetni magát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Elviselhetetlen vagyok”

A szőnyegen találtak meg múlt héten, begyógyszerezve, és igen, elviselhetetlen vagyok. Egy ilyen emberrel kell élnie a Gáspárné Balla Beátának – írja az Index. Mikor Evelin hazajön látogatóba, és megölelné az apját, akkor az apja a szőnyegen fekszik mozdulatlanul – mondta Győzike a műsorban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezért vállalta fel

Elmondása szerint azért vállalja ezt most fel, mert nemrég meghalt egy ismerőse, egy celeb, aki nem vállalta fel, amit most ő megtett. „Hol van most ő? A földben, és maradt utána két gyerek” – tette hozzá. Először nem akarta elárulni, hogy kire gondol, végül azonban elmondta, hogy Berki Krisztiánra utalt.

Elmondja mindenkinek…

Amikor megtudtam, hogy meghalt azon a pénteki napon, akkor én olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek. Én elmondom kamerák előtt mindenkinek, hogy beteg vagyok, hogy nagyon beteg vagyok, hogy elmegyek a szanatóriuma, és hogy kikapcsolom a telefonomat –  fogalmazott.

Nehéz együttélni

A műsor vendége volt Gáspár Bea is, aki férje jelenlegi állapotáról és a család hozzáállásáról mesélt. Úgy véli, nagyon nehéz együtt élni Győzike betegségével, aki alapjáraton is vehemens ember, de amikor még nem volt beteg, nagyon jó összhangban éltek.

Csak vele képzeli el életét

Azt is elmondta, hogy a férje betegsége már 5-6 éve van jelen az életükben, de még ennek ellenére is őt tartja a legjobb humorú embernek, akit ismer, és el sem tudná képzelni nélküle az életét.

Borderline szindróma

Most is, csak most idegfeszítően sokszor van az, hogy elmond mindent ezerszer. Az ő betegségének a neve borderline szindróma, ez a családot viseli meg nagyon. Ez olyan, hogy sokszor azt gyűlöli, akit egyébként szeret, aztán rájön, és elnézést kér, és tudja is, hogy akkor már késő. Nagyon sok embert nagyon sokszor megbánt – magyarázta Gáspár Bea.

Tünetek és kezelés

A borderline személyiségzavarban szenvedők viselkedése szélsőséges, kiszámíthatatlan. Környezetük gyakran elviselhetetlennek érzi őket, ám a betegek is gyakran szenvednek éppen önmaguktól – írja a webbeteg. A személyiségzavar ugyanakkor (és ez a probléma lényege!) nem betegség, hanem állapot, mely hosszú, éveken át tartó pszichoterápiás kezeléssel is csak igen nehezen befolyásolható.

Itt a teljes beszélgetés:

Botrányhős

Győzike botrányairól a Likenews többször beszámolt. Előfordult, hogy tilosban állt meg a sok 10 milliós luxus BMW-jével. A 3. kerületi közterületesek elkapták és megbírságolták. Győzike azt állítja lecigányozták, ezért kérjenek tőle elnézést a közterületesek. Ebben a cikkben pedig arról írtunk, hogy kölcsönből fizette ki 36 milliós adótartozását Győzike, hogy megússza a börtönt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Győzike