Egy tapéta ma már elképesztő sokféle színben, mintában, stílusvilágban áll a rendelkezésünkre, melyeket személyesen is megtekinthetünk a legtöbb tapéta bolt kínálatában, és természetesen online is. Egy jó tapétabolt azonban nem csak óriási választékot kínál, hanem számos olyan szolgáltatást is, amelyekkel megkönnyítik választásunkat. Melyek ezek vajon, és miért előnyösebb szakboltban vásárolni?

Két rendkívül fontos értékünk van világunkban – az egészségünk után, hiszen nyilván ez az első – de szorosan a második helyen, egymás nyomában az Idő és a Pénz. Vagy: a Pénz és az Idő. Kinek hogy a sorrend. Éppen ezért születtek meg a nagy, mindent is felölő árukészleteket tartó plázák, most már online is! Ahol csupán pár kattintás, és azonnal a kosarunkban lehet – méghozzá a folyamatos kuponos akcióknak köszönhetően igen jó áron – a mosópor, a kerti locsoló, az arckrém, az új falipolc és még akár egy szép szőnyeg vagy tapéta is.

Ám a gyorsaságnak – mind mindennek – ára van: hiszen, ahol minden van, ott nem biztos, hogy akkora figyelem jut egy bizonyos termékre, termékcsoportra. Ez pedig nem csak abban nyilvánulhat meg, hogy nem olyan széles a választék például tapéták terén, hanem abban is, hogy az eladók (vagy a chat botok) nem tudnak olyan szakszerűen, hozzáértően segíteni nekünk a választásban, ezáltal nem lesz olyan egyedi, hozzánk illő például a tapéta – mintha azt egy arra szakosodott üzlet, jelen esetben egy tapétabolt kínálatából szereztük volna be.

Cikkünkben összeszedtünk néhány érvet a „slow shopping”, azaz, a szaküzletekben való vásárlás mellett. Nézzük, miért is éri meg kifejezetten tapétaboltba menni, ha tapétát szeretnénk – ahelyett, hogy a mindent is kínáló webáruházakból, vagy a nagyobb lakberendezési áruházláncok polcairól választanánk ki falaink díszítőit, mely majd – jó esetben – az egész helyiség atmoszféráját meghatározza…

Cipőt a cipőboltból… Ugye ismerős a mondás?

Noha egyre jobban elterjedtek ma már a „mindent is” kínáló bevásárlóparkok, hagyományos és online plázák, melyek kiemelten jó áron kínálják elképesztően vegyes portékáikat, azért, aki igazán speciálisat keres, vagy kiemelten fontos számára a minőség és a hozzáértés, akkor mégiscsak érdemesebb egy kifejezetten az adott termékre specializálódott üzletbe ellátogatnia. Vagyis, cipőt a cipőboltból, tapétát pedig a tapétabolt kínálatából érdemes beszereznünk, ha igazán jót szeretnénk a pénzünkért!

Itt biztosak lehetünk benne, hogy valóban a legjobbat kapjuk, hiszen ők csak tapétákat, és a hozzájuk való fontos kiegészítő termékeket forgalmazzák. Ehhez értenek, ebben jók. Ez a téma, azaz a tapéta a tulajdonosok szíve-lelke. Nem csak egy termék a sok közül, amit árulnak, hanem „A termék”. Így biztos lehetsz benne, hogy ahogy egy szakáruházban is jót ajánlanak, úgy a szakboltban is azt kapod, ami neked a legjobb. Minőségben is, stílusban is, és árban is.

Itt több féle anyagból, stílusból, minőségből és árkategóriából választhatsz!

Minőségi tapéták , poszterek, fotóposzterek elképesztően széles választéka áll majd a rendelkezésünkre a tapétabolt kínálatában. Személyesen kollégáink mutatnak majd Neked többfélét is – miután természetesen felmérték pontosan az igényeidet, megtudták az általad preferált stílust, a tapétázni kívánt helyiség funkcióját és főbb adottságait.

Egy igazi, jó tapétabolt egy szakáruház, mely ténylegesen arra specializálódott, amit kínál. Itt tényleg a legjobb gyártók, tervezők munkáit találod meg összegyűjtve. Számos katalógus, és persze munkatársaink szakavatott szeme, jó ízlése fog majd segíteni, online pedig webshopunk egyedi szűrési lehetőségei teszik számodra még gyorsabbá, hatékonyabbá a választást, amely bizony ennyi szépség láttán nem lesz könnyű!

Hozzáértő segítséget, készséges kiszolgálást kapsz…

Egy szakboltban – legyen az a kedvenc zöldségesed, hentesed, ruhaboltod, de ugyanúgy egy tapétabolt is – kifejezetten odafigyel rád. Mivel ők többnyire kisáruházak, sokszor családi vállalkozások lelkes tulajdonosai és munkatársai, így számukra minden vásárló fontos, és egyedi bánásmódot élvez. Amikor bemész Te is például, egy olyan kéréssel, hogy gyerekfürdőszobába keresel valami nagyon vidám, csobbanós, vizes hangulatú tapétát, vagy a pároddal közös hálószobátokba valami elképesztően finom, romantikus, nőies színvilágú, de azért férfiak számára is nézhető tapétát szeretnél…

Ekkor ugyanis egy jó tapétaboltdolgozói nem csupán kipakolják eléd a rózsás, naplementés, vagy a különböző apró virágos tapéták kupacát, hanem megkérdezik előtte azt is, hogy az ágy végébe vagy azzal szembe szeretnétek-e majd elhelyezni, pontosan mekkora méretű a fal, és ami talán még ennél is fontosabb: honnan jön a fény a helyiségbe, milyen tájolású az adott szoba, és milyen stílusú, színvilágú bútorokkal kívánjátok azt berendezni?

Akár modern enteriőrbe, akár egy különleges, vintázs hangulatú vagy éppen japandi stílusban megálmodott otthon, vagy épp egy vidékies hangulatú parasztház falaira keresed a megfelelőt… a valóban odaillőt – akkor a tapétabolthozzáértő és lelkes munkatársai mindenben segítenek majd neked.

Egy igazi kincset szeretnél tehát, amely szavak nélkül is hozzád szól – egy olyan tapétát (olyan színt, mintát, árnyalatot) mely és elmond rólad mindent, amit csak megosztani kívánnál otthonod látogatóival és valóban a Tiéd?

Olyat, ami minőségi, és értékekkel bír…

Nos, akkor a 100%-os elégedettségi garanciával büszkélkedő Tapétabolt Budapest üzletében kollégáink készséggel segítenek Neked a választásban is – akár személyesen, akár online szeretnél vásárolni.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.