Mindent elsöprő szerelemről mesélt Zámbó Jimmy egykori menyasszonya a napokban. Háfra Mari és a „Király” 1987 nyarától 1989 elejéig alkotott egy párt, és a szerelem mellett a féltékenység is jelen volt a kapcsolatukban.

Mindent elsöprő szerelem

Zámbó Jimmy mennyasszonya, Háfra Mari megmutatta a Király által írt titkos szerelmes üzeneteket. Állítása szerint mindent elsöprő szerelem volt az övék, ami olykor heves vitákba csapott át: egy ilyen alkalommal Jimmy elhajította az eljegyzési gyűrűket is, amelyek örökre elvesztek.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Háttértáncos volt

Háfra Mari és Jimmy 1987 nyarától 1989 elejéig alkottak egy párt, miután a már befutott modell háttértáncosként kapcsolatba került Jimmyvel. Mari már akkor is rajongott az énekesért, amikor mások még alig ismerték.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

A hangjával vette le a lábáról

Jimmy a hangjával vette le a lábáról az egykor ünnepelt táncosnak és gyönyörű modellnek számító Marit: „Az elképesztő hangjával olyat nyitott meg a lelkemben, amiről én magam sem tudtam” – mesélte a Fókusznak adott exkluzív interjúban. Elmondása szerint sem ő, sem a környezetében élők nem értették, mi folyik köztük.

„Az az én utam”

„Vannak olyan dolgok, ami ellen nem tudsz tenni, ami visz, ami sodor, és mennem kell utána, mert azt érzem, hogy az az én utam” – mondta. Bár tisztában volt azzal, hogy Jimmynek gyerekei vannak – noha a feleségéről nem tudott –, az iránta érzett szenvedély teljesen a hatalmába kerítette.

Szerelmes üzenetek

Fotókon, cetliken, névjegykártyákon írt szerelmes üzeneteket Jimmy a modellnek. A Királyként emlegettet sztár pont olyan heves és túlfűtött volt, mint ahogy a dalaiból ismerhetik a rajongók. Szenvedéllyel átfont közös életük alkalmazkodott az igazi művészélethez: hajnalban feküdtek, délután keltek.

Romantika és mélypontok

A romantika mellett azonban voltak mélypontok is a kapcsolatukban: „Voltak nagy amplitúdók, de azt gondolom, hogy mindenkinek vannak. Legyenek is, főleg a művészeknél, egy belső indíttatásból ki kell, hogy adják. Jimmy kiadta, ha nem verbálisan, akkor leírta a szövegeiben” – nyilatkozta a szerelme, aki egy rövid ideig a menyasszonya is volt.

Rövid életű eljegyzés

Volt eljegyzés, ami rövid életű volt. Egy dühkirohanás alkalmával a teraszról ledobta a gyűrűket, és aztán hiába futottam azok után, a jövőnk után, nem találtam – nyilatkozta az egykori mennyasszony, aki gyermeket is várt Jimmytől. Éppen akkor, amikor az egyik nagy vita után felbontották eljegyzésüket.

Jelen volt a féltékenység

Sok veszekedés köszönhető annak, hogy kapcsolatukban állandóan jelen volt a féltékenység, mivel a legenda nehezen dolgozta fel, hogy a párja elismert és sikeres táncos, míg őt (akkor még) nem ünnepelték: „Nehéz volt neki értelmezni, hogy ő hol van az életemben, és nehezen fogadta el, hogy szeretem őt, mellette vagyok, kiállok érte” – mesélte az interjú során.

Visszaköszönő érzések

Jimmy érzései sok dalszövegében is visszaköszönek. Például a Valahol bús dal szól című is ezeket a gondolatokat fogalmazza meg, hogy amíg ő a világot járta modellként, Jimmy magányos volt: Ez nagyon nem tetszett a Jimmynek, mert úgy gondolta, biztos valamelyik bikámmal vagyok… ez szó szerint így hangzott el. Tehát megjelent a féltékenység részéről, és ez a dal a szomorúságát és a szenvedését mutatja be.

Nem voltak alkoholproblémák

Háfra Mari elmondta, hogy bár elhíresült, miszerint Jimmy nem veti meg az italozást, amikor együtt voltak, Jimmynek nem voltak alkoholproblémai – foglalta össze a Blikk írása a nő nyilatkozatát.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Zámbó Jimmy. Fotó: archív.