A hazafelé autózó öregúr összekeverte a lámpákat, nem vette észre, hogy neki tilos jelzése van. Áthajtott a kereszteződésen, két másik Corsaval ütközött, végül nekicsapódott a Tesco falának.

Összekeverte a lámpákat

Információink szerint egy idős úr haladt csütörtök este Opel Corsaval a 9. kerületi Soroksári úton Pesterzsébet felé. A Koppány utcai jelzőlámpás kereszteződésben balra, a Gubacsi út felé akart kanyarodni, ám vélhetően összekeverte a lámpákat, ugyanis azok csak az egyenesen haladóknak mutattak zöldet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Árkon, bokron keresztül ment a falnak

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Piros jelzése volt

Az öregúr a piros jelzésnél kezdte meg a kanyarodást, amit természetesen nem tudott befejezni, hiszen az Illatos út felől egyenesen érkező forgalomnak szintén zöldet mutattak a jelzőlámpák.

Csúnyán összetört a vétlen autós járműve is

Telibetalálta egy másik Opel Corsa

Egy másik, régebbi, zöld Opel Corsa találta telibe autóját a középső sávban, amitől a vétlen Opel megpördült, majd a mellette szintén a centrum felé haladó, szintén Opel Corsaval ütközött össze.

Kiszakadt az Opel kereke

Kirobbant a légzsák

Az okozó Corsa sofőrje az arcába robbanó légzsáktól valószínűleg egy pillanatra elvesztette az eszméletét, mivel tovább nyomta a gázpedált, ezért aztán autójával felhajtott a járdára, kidöntött néhány cserjét, majd végül a sarki Tesco Expressz épületébe csapódott.

Kórházba vitték

Mindhárom Opelben csak a vezetők utaztak, a régi Corsat egy fiatal férfi, a harmadikként “becsatlakozó” újat pedig egy fiatal hölgy vezette, ők nem sérültek meg, az idős urat pedig végül a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Kiszállt a roncsból

Az öregúr nem sérült meg komolyan, magától ki tudott szállni a roncsból és végig lehetett vele kommunikálni. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a járműveket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK