Egy kispesti társasház tetejéről akart leugrani egy 36 éves férfi vasárnap. A rendőrség azonnal a helyszínre érkezett. Az egyik járőrnek sikerült visszahúzni a férfit a tetőpárkányról.

Tetőről akart leugrani

A rendőrségre 2021. június 20-án 20 óra körül több bejelentés érkezett arról, hogy az egyik kispesti társasház tetejéről valaki le akar ugrani. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztály egyenruhásai pár perc alatt a helyszínre értek.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Három rendőr érkezett a helyszínre

Varjú Mihály r. törzszászlós és Gaál Beáta Rebeka r. őrmester a biztosításban vettek részt, míg harmadik társuk, Engel Ernő r. őrmester a tízemeletes társasház tetejére sietett.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Ez is érdekelhet

Drámai videón a férfi, aki lezuhant a Vígszínház épületéről

Egy 36 éves férfi akart leugrani

A rendőr szóval tartotta az épület tetőpárkányán ülő 36 éves férfit, akit végül sikerült visszahúznia. A férfit átadták a kiérkező mentőknek és rendőri kísérettel kórházba vitték.

Kiugrott az ablakon

Május végén írtunk arról, hogy döbbenetes tragédia történt szintén Kispesten. Kiugrott a hetedik emeleti lakása ablakából és az elő-tetőre csapódott egy 70 év körüli férfi a Jókai utcában. János bácsi holttestére a takarítónő bukkant rá.

Szeretettben éltek

János bácsi, és felesége Jutka néni szeretetben élte a nyugdíjas éveiket. Két gyermekük született, akik már kirepültek a családi fészekből, így idejük jelentős részét kettesben töltötték.

Betegeskedett a felesége

Az asszony súlyos cukorbeteg volt, pár évvel ezelőtt pedig a térdét is műteni kellett, amit János bácsi nagyon nehezen viselt. A házban sokan ismerték a családot, az egyik szomszéd, Katalin azt mondta, annyira közeli kapcsolatban volt a házaspárral, hogy állandó meghatalmazással bírt a nyugdíjuk felvételére.

Sokkos állapotban voltak a szomszédok

“Reggel óta sokkos állapotban vagyok. Nem tudom felfogni, hogy János nincs többé. A napokban elromlott a hűtőszekrényük, és engem kértek meg, hogy betehessék a felesége inzulinját a fridzsiderembe. Korábban mindig ő szerelte nálam a kapcsolókat, mert kiváló elektroműszerész volt” – mondta a baleset után a közeli barát.

Nemrég még az unokákkal játszott

“Nemrég még az unokákkal játszott. A lánya a tragédia után azt mondta nekem, hogy láttak valamit az édesapán, de arra nem gondoltak, hogy öngyilkosságra készül” –mesélte Katalin.

Felesége még aludt

János bácsi valamivel reggel 7 óra után kinyitotta a konyhájuk ablakát, aztán a mélybe vetette magát. A hátsó kapunál lévő előtetőre zuhant, vélhetően azonnal meghalt. A felesége mindebből semmit nem vett észre, Jutka néni ekkor még mélyen aludt.

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció