Már stabil az állapota annak a fiatalnak, akit a körúton gázolt el a 6-os villamos. A férfi a tilos jelzés ellenére próbált átszaladni az út másik oldalára, amikor elütötték. A szemtanúk szerint sokan szaladnak át azon a forgalmas területen, és korábban is csak hajszálon múlt, hogy nem történt tragédia.

Stabil az állapota

A legfrissebb hírek szerint a stabilizálták a férfi állapotát a kórházban. Egy kommentben ugyanis az egyik ismerőse megköszönte az aggódást, és elárulta, hogy a fiatal állapota már szerencsére stabil. „A tudata tiszta, de összetörte magát rendesen” – írta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szörnyülködtek a bámészkodók

„Az álló villamosra lettünk figyelmesek, és csak azt láttuk, ahogy a bámészkodók szörnyülködnek. Ahogy elhaladtunk, láttuk, hogy a mentősök körbe állnak valakit” – mondta egy hazafelé tartó férfi, aki csak utólag tudta meg, mi történt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Reméljük, hogy túléli

„Hallottunk szegény srácról, és csak remélni merjük, hogy túléli az esetet. Úgy hallottuk, hogy többször is újra kellett éleszteni – tette hozzá. A körúton egyáltalán nem ritka, hogy a bulizó fiatalok vagy a rohanó gyalogosok átszaladnak a piros jelzés ellenére.

Hajszál híján tragédia

„A fiatalok simán átszaladnak az autóforgalom ellenére is, ahogyan sok futót sem zavar a lámpa. Már történt hasonló eset, akkor szerencsére a fiatalok még átértek a villamos előtt, de hajszál híja volt csak, hogy nem történt tragédia” – mondta a szemtanú Bors cikkében.

A 6-os villamos gázolt

A BudaPestkörnyéke.hu a helyszínről számolt be arról, hogy elütött egy gyalogost a 6-os villamos a főváros 7. kerületében szerda este. A szerelvény az Oktogon felől a Blaha Lujza tér felé haladt, amikor a Dob utcai jelzőlámpás kereszteződésben elgázolta a fiatal férfit.

Kevés volt a vészfékezés

Helyszíni információink szerint a gyalogos a tilos jelzés ellenére próbált átfutni a Körút egyik oldaláról a másikra, amikor az éppen odaérkező villamos a vészfékezés ellenére elgázolta.

Újraélesztés

A baleset helyszínére az Országos Mentőszolgálat Tevékenységirányítás Központja két mentőautót is küldött, mivel a gyalogos fiatalember súlyosan megsérült.

Az életmentés percei

Fotó:: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Levágták róla a ruhát

A szabálytalanul átrohanó férfiról levágták a ruhát, majd mintegy 50 percig próbálták stabilizálni az állapotát. Eközben kellett újraéleszteni. A mentésben résztvevők sorfalat állva takarták el az életmentést az érdeklődők elől. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.