Szerda délután a főpolgármester elbringázott a Kelenföldi buszgarázshoz köszönetet mondani a BKV dolgozóinak, azért mert ebben a nehéz helyzetben is helytállnak.

Karácsony Gergely azt mondta a közösségi oldalán: „Nagyon hálás vagyok azoknak a BKV dolgozóknak, akik ebben a helyzetben is kitartanak – mondta.

A főpolgármester így folytatta: „Ma a Kelenföldi buszgarázsban jártam, ugyan nem foghattunk kezet, de kifejeztem a város köszönetét.”

Azt is írta Karácsony Gergely, hogy kér minden budapestit, hogy tartsa be azokat az intézkedéseket, amelyeket a közösségi közlekedést illetően hozott a városvezetés, mert ezzel is segítjük a gépjárművezetők biztonságát.

„Köszönöm azoknak is, akik talán láthatatlanok, de a helyzet legnagyobb hősei. Azok az emberek, akik azért küzdenek, hogy a járvány ellenére is működjön a város. Te úgy tudod megköszönni az ő munkájukat, hogy ha teheted otthon maradsz! A közösségért, mindannyiunkért!” – írta a főpolgármester. A látogatásról készült videót alább lehet elindítani.

Balhé a buszon

Ahogy azt tegnap megírtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon egy férfi azért balhézott a 106-os busz sofőrjével mert a koronavírus miatt lezárt első ajtón nem tudott leszállni. Lehülyézte a sofőrt, és a rendőröket akarta hívni. Szerinte korlátozzák a személyes szabadságát azzal, hogy nem szállhat le azon az ajtón, ahol akar. Itt a videó az esetről.

Kiemelt kép: Karácsony Gergely, főpolgármester (korábbi felvétel) Fotó: MTI/Mónus Márton