Bozsó Péter tavaly júliusban veszítette el a feleségét, Urbán Andreát, aki éveken át ádáz harcot vívott súlyos betegségével.

Egy éve gyászol

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla a Jóban Rosszban Szlávik Jenője, azaz Péter tudta, hogy imádott nején már nem lehet segíteni, és igyekezett felkészülni a legrosszabbra, mégis csak egy év elteltével érzi azt, hogy kezd kilábalni a gyászból, és képes beszélni a történtekről. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Új élet

„Éveken át hősiesen küzdött Andi, de a végén már fel voltunk készülve az elvesztésére. Nehéz volt az elmúlt egy esztendő, de úgy érzem, most jutottunk el oda, hogy kezdünk felállni a padlóról. Kialakítottuk a fiammal az új életünket kettesben, és meg is szoktuk azt.”

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Sokat segítenek a szülei

„A család és a barátok mellettünk állnak, mindenben támogatnak, segítenek minket. A szüleim szerencsére még fiatalok, jó erőben vannak, most ők a legnagyobb támaszaim. Ha napközben vagy esténként dolgoznom kell, azonnal jönnek, hogy vigyázzanak az unokájukra, amiért nagyon hálás vagyok nekik” – hangsúlyozta a színész.

Munkán van a hangsúly

Bozsó Pétert nagyon megviselte a felesége elvesztése, a gyászban a gyermeke és a munkája adta a legtöbb erőt – írja a Blikk.

Apaként erősnek kell lennie

„Bármennyire is magam alatt voltam, apaként muszáj volt összeszednem magam, hiszen a fiamnak szüksége van rám” – vallotta be Péter.

Munkaterápia

„Szerencsére jó a kapcsolatunk, barátok is vagyunk, így mindig minden jó és rossz dolgot meg tudunk beszélni. Tudom, hogy teljesen nem lehet pótolni az édesanyját, de érzelmileg igyekszem minden szeretetet és törődést megadni neki. Ő és a munka segített a történteket feldolgozni. Én olyan ember vagyok, aki nem tud pihenni, akkor érzem magam jól, ha dolgozhatok, ez az én terápiám”.

Sok helyre hívják

Munkája pedig akad bőven a népszerű színésznek. Bár 16 év után megszűnt a Jóban Rosszban című napi sorozat, amelyben Péter a kezdetektől alakította Szlávik Jenő nyomozót, megkeresései azóta is bőven vannak.

Sokat szinkronizál

„Sajnáltam, amikor kiderült, hogy véget ér a sorozat, mert nagyon szerettem a karakteremet és a stábot is, de nem estem kétségbe, hiszen mindig is voltak munkáim, és ez azóta sem változott. Először azon gondolkodtam, hogy szeretnék rendezni, de végül úgy hozta az élet, hogy most a szinkronmunkákra került a hangsúly”

Színpadon is játszik

Emellett persze, játszom néhány darabban is. Azért is szeretek színész lenni, mert nagyon sokrétű ez a szakma, és váltogatni lehet, hogy éppen melyik szegletét űzöm” – tette hozzá.

Gyerekként ismerkedtek meg

Urbán Andrea és Bozsó Péter nagyon fiatalon, szinte gyerekfejjel ismerték meg egymást, barátságuk fokozatosan alakult szerelemmé. A Nemzeti Színház stúdiójában találkoztak először. 1996-ban házasodtak össze, és 2009-ben született meg kisfiúk, Barnabás. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Urbán Andrea – Forrás: Facebook