A világ egyik legelismertebb turisztikai lapja bejelentette a 2023-as Readers’ Choice Awards legjobbjait. A díjazottak között a világ legjobb szállodái, hajóútjai, országai, városai, üdülőhelyei, vonatai, légitársaságai, repülőterei, fürdői, szigetei, poggyász márkái, villái és utazásszervezői szerepelnek. A toplistára felkerült két budapesti szálloda is.

Közzétették a listát

A világ egyik legelismertebb turisztikai lapja, a Condé Nast Traveler bejelentette a 2023-as Readers’ Choice Awards díjazottjait, melyek között a világ legjobb szállodái, hajóútjai, országai, városai, üdülőhelyei, vonatai, légitársaságai, repülőterei, fürdői, szigetei, poggyász márkái, villái és utazásszervezői szerepelnek. A toplistára felkerült két budapesti szálloda is: az Aria Hotel Budapest az ötödik helyezést érte el, míg az Anantara New York Palace Budapest Hotel a hetedik helyen végzett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az utazók döntenek

A Condé Nast Traveler által alapított Readers’ Choice Awards a leghosszabb ideje működő és legrangosabb elismerés az utazási ágazatban, különlegességét pedig az adja, hogy az értékelések maguktól az utazóktól származnak.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Több mint félmillió értékelés   

Idén több mint 520 000 egyesült királyságbeli és amerikai egyesült államokbeli olvasó töltötte ki az értékelést, átfogó képet adva a világ különböző tájain tett utazásaikról.

Megszilárdult vezető szerep

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a vendégek iránti elkötelezettségünk maradandó benyomást tett a Condé Nast olvasóira, és ezzel ismét a világ legjobbjai közé kerültünk. Nagy megtiszteltetés a nemzetközi vendégvéleményeken alapuló elismerés, ez is megszilárdítja az Aria Hotel Budapest vezető szerepét Közép- és Dél-Európában” – fogalmazott a díj kapcsán Marx Ferenc szállodaigazgató a turizmusonline.hu portálon.

 Nyolc éve a magyar piacon

„Nyolc éve vagyunk jelen a magyar piacon, az elmúlt évek sorozatos globális válságai érzékenyen érintették a szállodaipart, az Aria azonban nemcsak átvészelte a nehéz időszakot, de meg is erősítette pozícióját” – tette hozzá.

Mindig az élmezőnyben

A New York-i Library Hotel Collection szállodacsoport budapesti tagja 2016-ban és 2018-ban aranyérmet szerzett a verseny közép-európai mezőnyében, 2017-ben ezüstéremmel díjazták a vendégek, 2019-ben pedig ötödik lett.

A zene iránti szenvedély

Az Aria Hotel Budapest luxus butikszálloda kifinomult megjelenése a zene iránti szenvedélyünket tükrözi. A koncepciót az elismert belsőépítész, Varró Zoltán úgy alakította, hogy a szálloda otthonául szolgáló épület eredeti hangulata újjászülessen, miközben a vendégeink egy privát rezidencia kényelmét élvezhetik.

Négy szárny, négy stílus

A szálloda négy szárnyát egy-egy zenei stílusnak dedikálták, így a szobák berendezését a klasszikus, az opera, a kortárs könnyűzene és a jazz meghatározó stíluselemei ihlették. Minden szobát és lakosztályt a nemzetközileg elismert művész, Joseph Blecha karikatúrái tesznek egyedivé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az Aria Hotel Budapest. Fotó: ariahotelbudapest.com