Ahogy azt hétfőn elsőként itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon megírtuk egy BMW X5-ös terepjáró karambolozott egy kékvillogót használó Mercedes rendőrautóval a 8. kerületi Népszínház utcában. Most kiderült a világ egyik leghíresebb felnőttfilm rendezője és sztárok utaztak az autóban.

Kékvillogót használt a rendőrautó

Hétfő délután egy megkülönböztető jelzést használó Mercedes rendőrautó a 8. kerületi Népszínház utcában sietett a Blaha Lujza tér irányába. Egy szemtanú elmondása szerint éppen egy villamos mellett haladt el, amikor a Kiss József utcából egy fekete színű, német rendszámú BMW X5 balra kikanyarodott, éppen elé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felnőttfilmesek a BMW-ben

Megtudtuk, hogy a BMW-ben nemzetközi felnőttfilmes társaság ült. Pierre Woodman producer mellett egy férfi munkatársa, az autó hátsó ülésén pedig Lola Heart, jól ismert felnőttfilm sztár és egy sminkes hölgy utazott. Információink szerint a Mercedes hangos csattanással a BMW bal hátsó futóművének ütközött, majd már kitört bal kerékkel a jobb oldali járdára csúszott. A BMW 90 fokkal elfordult az ütközéstől, a jobb futóműve a villamossín vájatába akadt és szintén kitört. 

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt az összetört BMW és a rendőrautó

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu./G.K.
Fotó: BudaPestkörnyéke.hu./G.K.

Sokkot kapott a sztár

A rendőrautóban kirobbantak a légzsákok, a benne utazó két rendőr közül a jobb első ülésen utazó kézsérülést szenvedett, őt a helyszínen ellátták a mentőszolgálat szakemberei. A BMW-t Pierre Woodman vezette, az autó másik három utasa közül Lola Herat sérült meg, őt a mentők kórházba szállították. Kiderült, hogy nem történt nagyobb baj, így a színésznőt nem sokkal később kiengedték a klinikáról.

Hazafelé mentek

Woodman nemrég a Twitteren számolt be az eseményekről. Leírta, hogy Budapesten éppen hazafelé mentek, amikor összeütköztek egy rendőrautóval. „Lolát a mentők kórházba vitték, de már jól van” – teszi hozzá a producer.

Itt a filmes bejegyzése

Jól ismert filmes

Pierre Woodman a világ egyik leghíresebb felnőttfilm rendezője. A fotósként is dolgozó francia születésű filmes, több mint 60 felnőttfilm és 1000 felnőttjelenet szülőatyja. 2009-ben, egy interjújában azt mondta, 3774 nővel volt kapcsolata.

Magyar lányokkal dolgozik

A rendező filmjeiben előszeretettel dolgozik magyar lányokkal. „A magyar lányok szépek, de bonyolultak, még az ágyban is. Húsz éve, amikor a filmjeim nagy részét készítettem, zömében cseh és magyar hölgyekkel dolgoztam. Az volt velük a bajom, hogy határozott elképzeléseik voltak. Ez nem változott. Még ma is nagyon nehéz olyan lányt találni Magyarországon, aki rugalmas” – mondta 4 évvel ezelőtt a divany.hu-nak adott interjújában.

Budapesten él

Pierre Woodman évek óta Budapesten él. Itt ismerte meg magyar szerelmét, akitől két gyermeke született. 2009-ben Köbli Norbert, magyar filmrendező készített róla egy dokumentumfilmet, amely az HBO-n volt látható. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baleset a Népszínház utcában – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.