Villamossal ütközött össze egy személyautó Budapest 11. kerületében, a Fehérvári út és a Hamzsabégi út kereszteződésében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével szabadítottak ki a gépkocsiból egy embert, akit átadtak a mentőknek.

Itt történt a baleset

A BudapestKörnyéke helyszíni tudósítójának tájékoztatása szerint egy dán nemzetiségű hölgy haladt egy Volkswagen Golffal Újbuda központtól az Etele út felé, a Hamzsabégi úthoz érve viszont úgy döntött, hogy visszakanyarodik, noha ott csak egyenesen lehet haladni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így gyűrte maga alá a kocsit a villamos:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Napi programajánlat Budapestről és környékéről, folyamatosan frissülő tartalommal. Ne maradj le te sem a legjobb helyekről, eseményekről. A részletekért kattints ide!

A villamos szinte felnyársalta az autót

A vele azonos irányban haladó 47-es villamos sajnos pont akkor ért oda, így minimális lassítással szinte felnyársalta az autót.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Kidöntött egy jelzőlámpa oszlopot is

A Golf jobbra, a járdaszigetre csapódott, maga alá gyűrte a kötelező haladási irány táblát, majd félig kidöntötte a jelzőlámpa oszlopát, mely az autó alá szorult.

Helyszíni felvétel:

Fotó: Gombkötő Krisztián

A sofőr a roncsba szorult

A személyautó sofőrje a roncsba szorult, őt a fővárosi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd kórházba szállították, vélhetően nem sérült meg súlyosan, mert a mentő nem szirénázott.

Durva fotó:

Fotó: Gombkötő Krisztián

A villamos vezetője és az utasok nem sérültek meg

A villamos vezetője és az utasok nem sérültek meg a balesetben. A sérült jelzőlámpa cseréje miatt pótlóbuszok közlekedtek a 17-es, 41-es,47-es és 56-os villamosok helyett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvétel – Forrás: Gombkötő Krisztián BudapestKörnyéke helyszíni tudósító