Szilveszter előtt egy nappal tűnt el Solymárról a 24 éves lány. Családja sokáig nem találta. Édesapja bánatában azt is felajánlotta, hogy 350 ezer forintot fizet annak, aki tudja hol lehet gyermekét megtalálni.

Még mindig keresi aggódó édesapja a fiatal solymári lányt. A 24 éves fiatalnak tavaly december 30-án veszett nyoma. Aznap délután szokásos, tó körüli sétájára indult Pilisszentivánon, akkor egy helyi buszmegállóban még látták, azóta viszont mintha a föld nyelte volna el.

Úgy tudni, nem először tűnt el, szerettei rettegnek, ugyanis a fiatal nő gyógyszereket szed, skizofrén tünetei és öngyilkos hajlamai is vannak.

A solymári lány eltűnésének körülményeiről a BudaPestkörnyeke.hu ebben a cikkében írt.

További aggasztó jel, hogy a telefonját hiába hívták szerettei, a készülék kicsöngött, de senki nem vette fel. Később egy helyi buszmegállóban találtak a mobilra.

Információink szerint a hatóságok a Margitszigetet is átfésülték, nemcsak mentőkutyákkal, de hőkamerákkal is, végül azonban nem találtak arra utaló jelet, hogy ott járt volna.


„Reménykedünk, ameddig csak lehet” – mondta a solymári fiatal lány édesapja. Ha életben van, a család 350 ezer forintot ajánl fel annak, aki segít a nyomára bukkanni. Elsődlegesen Budapesten, Solymáron és a Solymár-közeli erdőkben keresik.

Aki látta, vagy információval tud szolgálni a lány holléte felől az hívja a A Budaörsi Rendőrkapitányságot a 06-23/505-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107 és 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kiemelt kép: illusztráció