Mentők, tűzoltók, rendőrök lepték el Újpestet vasárnap este. Egy házaspár veszett össze, a nőt a férje ütötte-verte, majd azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a lakást.

Összeveszett egy házaspár

Egy házaspár veszett össze vasárnap este Budapesten. A családi perpatvarból akkora balhé lett, hogy a férfi nekitámadt feleségének, ott ütötte a nőt, ahol érte. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Itt történt az eset

Az eset Budapesten, a 4. kerületben, a Stop Shop bevásárlóközpontnál történt.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Robbantani akart

A 7. emeleten élő házaspár férfi tagja a verekedés után azzal fenyegetőzött, hogy kinyitja a gázt és felrobbantja a lakást.

Felfújható párnát feszítettek ki a tűzoltók

A tűzoltók fel voltak készülve arra, hogy felrobban a lakás, ezért egy felfújható párnát feszítettek ki, azért, hogyha valaki kizuhanna, arra essen rá.

Kórházba vitték a házaspár mindkét tagját

Hatalmas volt a készültség, a környéket mentők, tűzoltók, rendőrök lepték el. Végül a verekedő férfit és a feleségét is kórházba vitték.

A TEK is a helyszínen volt

A ház gondnoka a Tényeknek azt mondta, hogy a TEK kommandósai is a helyszínre érkeztek. De szerencsére haláleset nem történt.

Vérnyomok a lépcsőházban

A lépcsőházban még hétfőn is látszódtak a vérnyomok a liften és folyó falain. Valószínűleg a férfi durván bántalmazhatta feleségét. Győrfi Pál az esettel kapcsolatban annyit mondott, hogy fejsérülésekkel szállították kórházba a házaspárt.

A gyerekek végignézték a balhét

A verekedést a házaspár két gyermeke is végignézte. Az egyik egy 7 éves kisfiú. Az őrjöngő férfit a rendőrök őrizetbe vették. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Újpest-Káposztásmegyeriek (köszönjük a posztolónak, hogy felvételeivel hozzájárult mások tájékoztatásához)