Minden előzmény nélkül agyvérzést kapott egy 12 éves kisfiú Mátészalkán, a városi uszodában.

Jelezte, hogy rosszul van

A 12 éves Miklós úszásórán vett részt, ahol jelezte az oktatónak, hogy rosszul van. Kiment a medencéből, majd az öltöző felé vette az irányt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elvesztette az eszméletét  

Itt epilepszia-szerű rohamot kapott, így az úszómester azonnal értesítette a mentőket. Az oktató hiába igyekezett a gyermeket ellátni, az elveszítette az eszméletét.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem tért magához

A fiú akkor sem tért magához, amikor a mentőautóba tették, és mivel felmerült a stroke gyanúja is, az orvosok úgy döntöttek, hogy azonnal a debreceni klinikára szállítják mentőhelikopterrel.

Nem volt előzménye

A fiú édesanyja teljesen összetört a történtek miatt, és elmondta: semmilyen előzménye nem volt az esetnek. Miklós ugyanúgy várta a délutáni úszás-foglalkozást, mint korábban.

Altatják a fiút

„A fiamat jelenleg is altatják. Nem akarják felkelteni, mert akkor a vér ismét elindulna az agyában, és sokkot is kapna” – mondta az asszony az RTL Híradónak.

Nem tud a gyermeke mellett lenni

A győrteleki édesanya azt is nehezen viseli, hogy kisfiát Debrecenben kezelik kórházban, és mivel nincs saját autója, és buszjegyre sem telik neki, nem lehet ott gyermeke mellett.

„Nincs semmink”

„Tegnap voltunk Debrecenben az önkormányzat kocsijával, de magunktól sajnos nem tudunk elmenni hozzá. Nincs semmink” – panaszolta el.

Egyelőre nem ébresztik fel

A család információi szerint egy darabig még biztosan nem ébresztik fel Miklóst az orvosok, így egyelőre azt sem tudni, hogy szenvedett-e valamilyen maradandó károsodást.

Rosszul lett egy operatőr

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról tavaly nyáron, hogy rosszul lett és meghalt egy operatőr az RTL klub Nyerő Páros című műsorának forgatásán, a tragédia hírét a csatorna is megerősítette.

Nem volt előjele

 „Az egyik műsor hétfői forgatási napján a gyártó partnercég szerződéses munkatársa váratlanul rosszul lett. A helyszínen tartózkodó ügyeletes orvos, majd a helyszínre érkező rohamkocsi azonnal megkezdte az ellátást, de a gyors és szakszerű orvosi segítség ellenére sajnos nem sikerült megmenteni a stáb tagjának életét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció